AÖL Telafi Sınavları bugün yapılacak - Sınav öncesinde dikkat edilmesi gerekenler

AÖL Telafi Sınavları bugün yapılacak - Sınav öncesinde dikkat edilmesi gerekenler
Milli eğitim Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi sınavları kısa süre önce yapılmıştı ancak 4 dersten fazla soruların cevaplandırılamaması sonrası telafi sınavları ile durumun düzeltileceği duyurulmuştu. Peki, AÖL telafi sınavı saat kaçta? 2018 AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi telafi sınavı için artık son saat ve dakikalar geldi. 31 Mart -1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen sınavlarda yaşanan kodlama hatası sebebiyle binlerce öğrenci ekstra soru yanıtlayamamıştı. Bu sebeple bir mağduriyet olduğunu açıklayan Milli eğitim Bakanlığı telafi sınavlarının yapılacağını duyurmuştu. Öğrenciler AÖL telafi sınavı saat kaçta başlayacak ve sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını araştırıyor. İşte detaylar...

AÖL TELAFİ SINAVI SAAT KAÇTA?

AÖL telafi sınavı bugün saat 09.30'da gerçekleştirilecek. Sınava girecek öğrencilerin sınav giriş yerleri ise 19 Nisan'da açıklandı. Adaylar sınav giriş belgelerine AÖL'ün öğrenci girişi sayfasından erişebilecek.



AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce 1-18 Mart'ta yapılması planlanan ancak Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Baskı Ünitesinde meydana gelen teknik arıza sebebiyle 31 Mart - 01 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılan AÖL sınavlarının sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Daha önce 20 Nisan olarak belirlenen AÖL sınav sonuçları henüz açıklanmadı. AÖL iş takvimine baktığımızda iş takvimi güncelleme sebebi ile açılamıyor. İş takvimi güncellemesi yapıldığında AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de belli olacak. Tarih belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.