Belediyeler KPSS'siz veya 50 KPSS puanıyla personel alımı yapıyor

Belediyeler KPSS'siz veya 50 KPSS puanıyla personel alımı yapıyor
Türkiye'de bulunan binlerce belediye bünyesinde çalışmak isteyen on binlerce aday ilanları takip ediyor. Belediyeler DPB ve İŞKUR aracılığı ile iş ilanı yayınlıyor ve adaylar önemli şartlardan muaf tutuluyor. İşte detaylar...

İlçelerin hizmetlerini sağlayan belediyelerde memur, personel ve işçi olarak çalışmak mümkün. Adaylar KPSS olmadan veya taban puan 50 üzerinden değerlendirme ile kadrolara alınabiliyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda okur yazar, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından memur, personel ve işçi alımları yapıldığına yer verildi. 

Özellikle taşerona kadro sürecinin nihayete ermesinin ardından, belediyelerin bünyesindeki taşeron şirketler, artık İŞKUR aracılığıyla işçi alımı yapıyor. Bununla birlikte İŞKUR'da yüzlerce personel alıı için ilanlar yayımlandı.

BAŞVURU

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan Belediye personeli alım ilanlarına başvurular da yine İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

belediye ilanları

belediye ilanları

Belediyelerin ilanlarına gitmek için de aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın. Açılan sayfada İşyeri Unvanı yazan kısma BELEDİYE yazarak ARA butonuna tıklayın. İkanlar aşağıdaki kısımda sıralanacaktır.

belediye ilanları

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.