Çocuk dostu işletme

Çocuk dostu işletme
Avcılar'da açılışı yapılan Jolly Kids Kitapevi, birçok açıdan ilklere imza atacak. Eğitimi ve güzel zaman geçirmeyi bir arada vaat eden kitapevinin açılışında konuşan Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, “Çocuk dostu bir işletme görüyoruz” dedi.

Türkiye'deki birçok işletmeye örnek olacak Jolly Kids Kitapevi, Avcılar'da açıldı. Tuğçe Paşaloğlu Güler ve Ece Yücel Altunel tarafından açılan kitapevi; hem ailelere hem de çocuklara hitap ediyor. Ailelerin güzel bir zaman geçirebileceği, çocuklarınsa kitapevi içerisindeki atölyelerde eğitim alabileceği bir ortama ev sahipliği yapan işletmenin açılışına çok sayıda da isim katıldı. Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi Gülten Yarbasan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Özdemir ve çok sayıda ilçe sakinin katıldığı açılışta, kitapevine ilişkin olumlu mesajlar verildi.

Çocuklara hitap ediyor
Açılışta konuşan Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar adına çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çocuk dostu bir işletme. Çocuğa hitap eden her şey anlamlı ve güzeldir. İşin hem ticari hem sosyal boyutu var. Aileler bir yerde güzelce dinlenirken çocuklarında orada eğitim alarak güzel bir zaman geçirmesinden mutlu olurlar. İlk defa Avcılar'da böyle bir yer açılıyor hayırlı olsun diyorum. Tuğçe ve Ece kızıma teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Bu çok güzel bir düşünce. Burada aileler beklerken çocuklar da eğitim alabilecekler. Anne babalara hayırlı olsun. Güzel kızlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hem eğlen hem öğren
Eğlenceyi ve eğitimi bir arada sunan kitapevinde birçok ilke imza atmaya hazırlandıklarını belirten işletme sahipleri Güler ve Altunel de yaptıkları çalışmanın Avrupa'da çok yaygın olduğunu fakat Türkiye'de yeni yeni hayata geçtiğini söyledi. Avcılar'da bu anlamda bir ilke imza attıklarını belirten ikili, “Çocuklar için hem eğlenceyi hem de eğitimi bir arada sunuyoruz. Herkesi buraya davet ediyoruz” dedi. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.