EKPSS tercih kılavuzu 2018/2 saat kaçta yayınlanacak? EKPSS tercihleri ne zaman başlayacak

EKPSS tercih kılavuzu 2018/2 saat kaçta yayınlanacak? EKPSS tercihleri ne zaman başlayacak
ÖSYM tarafından düzenlenen EKPSS'nin yayımlanması beklenen tercih klavuzu için araştırmalar sürüyor. Peki EKPSS tercihleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Engelli memurların istihdamı adına yapılan EKPSS ile ilgili kritik süreç devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklama ile kamuda görev alacak olan 2 bin 504 engelli memur alımı için tercihlerin başlayacağı tarihi 29 Kasım olarak açıkladı.

EKPSS TERCİHLERİ BUGÜN BAŞLAYACAK
Bakan Selçuk, kurumların talepleri doğrultusunda; ilköğretim düzeyinden 198, ortaöğretim düzeyinden  534, önlisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2 bin 504 kadronun atama yapılmak üzere Devlet Personel Başkanlığı’na bildirildiğini açıkladı.

Tercih kılavuzunun Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’na gönderildiğini ifade eden Bakan Selçuk, adayların 2016-EKPSS veya 2018-EKPSS sonuçları ile 2016-Kura veya 2018-Kura kayıtlarına göre tercih işlemlerini www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapabileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.