Engelli çocuklardan emniyet müdürüne ziyaret

Engelli çocuklardan emniyet müdürüne ziyaret
Samyeli Engelsiz Yaşam öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel’i makamında ziyaret etti.

Engelli öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyaretlerin kendilerini daha fazla mutlu ettiğini belirten Emniyet Müdürü Hakan Becel; ''Engelli kardeşlerimizin polislere yönelik yüreklerinde anlam dolu sevgisi, bizlere daha fazla güç veriyor. Huzurun ve güvenliğin simgesi olan polis teşkilatımıza olan güvenleri, bize daha fazla güç veriyor. Engelli öğrencilerimize yaptıkları ziyaretlerden ötürü teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Down sendromlu öğrenci Osman’ın keşke bende polis olsaydım sözü üzerine Emniyet Müdürü Becel kendisine bir günlük polis olma sözü verdi. Polis telsizini kullanan engelli çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174'üncü yıl dönümünü kutlayan Samyeli Engelsiz Yaşam Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, mesai mefhumu gözetmeksizin, 24 saat gece-gündüz demeden özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Engelli çocuklardan oluşan öğrenci grubu Esenyurt Emniyet Müdürü’ne kendi el emekleri tasarımlarını ve çiçek takdim etti. Polisler de tüm çocuklara çikolata ve boyama kitabı hediyesi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.