Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü KPSS şartsız 1813 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü KPSS şartsız 1813 personel alacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü kadrosunda değerlendirmek üzere İŞKUR üzerinden bin 813 sürekli işçi alacağını duyurdu. Peki şartlar nedir ve alımlar hangi branşa olacak? İşte detaylar...

2019 İşkur iş ilanları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İş bulmak ve para kazanarak hayatını idame ettirmek isteyenler İŞKUR ilanları arasında önemli bir detaylar karşı karşıya geldi. GSB kadrosuna dahil edilecek bin 813 sürekli işçi alınacağı yazıyor. KPSS şartı olmayan alımlarda başvurular bugünden itibaren başladı. Peki İŞKUR başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

KPSS ŞARTI OLMADAN PERSONEL ALIMI YAPILAN BRANŞLAR
Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Makine Teknikeri ve Temizlik Görevlisi meslek kolunda engelli ve eski hükümlü işçi alınacaktır.

GSB PERSONEL ALIMLARI BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI
Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Makine Teknikeri, Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni kadroları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Temizlik Görevlisi meslek kolunda tanımlı engelli ve eski hükümlü işçiler için; Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirtilen öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.