Gökcan yine birinci sırada

Gökcan yine birinci sırada
Özel Gökcan Koleji tarafından 9 yıldır düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivali, CIOFF tarafından dünyanın en iyi çocuk festivali seçildi. Bu ödülü 3. kez alan kolejin yöneticileri ve öğrencilerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Büyükçekmece'de bulunan Özel Gökcan Koleji, CIOFF (Uluslararası Folklor Festivaller ve Halk Sanatları Organizasyonları Konseyi) tarafından düzenlenen ödül gecesinde ödüle doymadı. Gökçan Koleji'nin düzenlediği festival üst üste 3. kez dünyanın en iyi çocuk  festivali seçildi. UNESCO'nun resmi partneri CIOFF tarafından düzenlenen 2. Hizmet ve Başarı Ödülleri, düzenlenen görkemli bir tören ile sahiplerini buldu. Çeşitli kategorilerde Türkiye'nin en iyilerinin belirlendiği gecede Büyükçekmece Özel Gökcan Koleji'nin bu sene 9.'sunu düzenlediği Uluslararası Gökcan Koleji Çocuk Halk Oyunları Festivali, büyük başarı kazandı. 
Yalnız bırakmadılar
Festivallere katılan misafir ülkeler tarafindan verilen puanlar doğrultusunda belirlenen halk danslarının oscar gecesinde Türkiye'nin en iyi çocuk festivali ödülünü kazanan Özel Gökcan Koleji'nin ödül törenine veliler, öğrencileri ve öğretmenler de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.