KPSS giriş yerleri açıklandı

KPSS giriş yerleri açıklandı
KPSS 2018 sınav giriş yerleri açıklandı. Peki adaylar sınav giriş yerlerini nereden öğrenecek? 2018 KPSS sınavı ne zaman yapılacak? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM bütün soruların cevabını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Adayların en çok merak ettiği soru bugün yanıtını buldu. Adaylar sınav giriş yerlerini, https://ais.osym.gov.tr/ sitesine TC Kimlik Numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak  öğrenebilecek. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, adaylar saat 14:30'dan sonra binaya alınmayacak. 

KPSS ne zaman?
KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınavı, lisans seviyesinde gerçekleşecek. Sınavın tarihi ise 22 Temmuz 2018. Bir diğer sınav olan, KPSS Alan Bilgisi Sınavı ise 28-29 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi  sınav tarihi 5 Ağustos 2018. Bu üç sınavın açıklanma tarihi ise 31 Ağustos 2018.

Lise düzeyinde yapılacak olan KPSS'nin sınav tarihi 07 Ekim, sonuç açıklama tarihi 8 Kasım, Ön Lisans düzeyinde yapılacak olan KPSS'nin sınav tarihi 04 Kasım, sonuç açıklama tarihi 29 Kasım ve Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi 09 Aralık, sonuç açıklama tarihi 04 Ocak 2019 olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.