KPSS Ön Lisans Sınav Sonucu Sorgulama Ekranı Giriş Sayfası

KPSS Ön Lisans Sınav Sonucu Sorgulama Ekranı Giriş Sayfası
KPSS Ön Lisans Sınav Sonucu Öğrenme Ekranı ve ÖSYM internet sitesi giriş bilgileri haberimizde. 4 Kasım'da gerçekleştirilen sınavın sonuçları bugün açıklandı. Milyonlarca adayın araştırdığı konu ile ilgili tüm detayları okuyabilirsiniz.

Devlet kadrolarında yer alabilmek adına 4 Kasım'da düzenlenen KPSS Ön Lisans Sınavı'nın sonuçları bugün açıklandı. ÖSYM daha önce genelde gecikmeli olarak yaptığı sonuç duyurularını bu kez bir gün önce açıkladı. KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları Sorgulama ve Öğrenme Ekranı az önce ÖSYM'nin internet sitesi osym.gov.tr üzerinden ilan edildi. Milyonlarca devlet memuru adayının katıldığı sınavla ilgili yeni süreç de başlamış oldu. KPSS Ön Lisans tercihleri ne zaman başlayacak?

KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları nasıl öğrenilir?

Sınava giren adaylar sonuc.osym.gov.tr üzerinden açtıkları sayfada vatandaşlık numaraları ve şifreleriyle durumlarını görüntüleyebilirler.

Tercihler ne zaman başlayacak?
Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuda bulunan açık pozisyonlar için belirlenecek olan kadro bilgileri, 11 Aralık tarihinde kılavuza aktarılarak ÖSYM'ye teslim edilecek. Aldıkları puan ile kendilerine uygun gördükleri pozisyonları tercih edecek olan adaylar, bu işlemi 20 Aralık tarihine kadar gerçekleştirebilecek. Bu tercih dönemi, KPSS 2018/2 adı altında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.