Küfür yok montaj var

Küfür yok montaj var
Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı, Twitter'dan Uğur Mumcu'ya küfür ettiği iddialarını yalanladı

Sosyal medya hesabından Uğur Mumcu ve farklı kişiler hakkında küfür ettiğine ilişkin iddiaları yanıtlayan Sefaköy Lisesi Ayhan Arı, “Uğur Mumcu benim için bu ülkenin en büyük değeridir. Kendisine küfür etmem söz konusu değildir. Kendisinin bir sözünü paylaştım. Bu sözün altına başka birinin verdiği cevabı montajlayıp, ben küfür etmişim gibi sunmuşlar. Konuyla ilgili yargıya başvuracağım” dedi.

Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı, sosyal medya hesabı üzerinden Uğur Mumcu ve farklı kişilere küfür ettiği iddialarına ilişkin gazetemize konuştu. Uğur Mumcu'ya asla küfür etmeyeceğini söyleyen Arı, bunun dışında etmiş olduğu küfürleri ise kabul etti. Arı, “Uğur Mumcu'ya küfür etmem söz konusu değildir. Onun dışında eski Milletvekili Feyzi İşbaran ile küfürleştiğim doğrudur. Kendisi benim gibi Elazığlıdır. Ayrıca tanışırız. Şahsi bir husumeti olduğu için ve bana küfür ettiği için ben de aynı şekilde karşılık verdim. Bunun dışında küfür ettiğim kişiler ise FETÖ'cüdür” dedi.

İspatlamayan alçaktır
Uğur Mumcu'ya küfür ettiği iddia edilen görselle ilgili konuşan Arı, “Ben Uğur Mumcu'nun bu ülkenin çok büyük bir değeri olduğuna inanır düşünürüm. Mumcu'nun bütün kitaplarını okumuş biriyim. Kendisinin sevdiğim bir sözünü paylaştım. Bu sözün altına başka birinin küfürlü cevabını montajlayıp, ben küfür etmişim gibi servis etmiş, haber yaptırmışlar. Uğur Mumcu'ya küfür ettiğimi ispatlasınlar görevimi bırakırım. Bunun dışında bu iddiaları ispatlamayanlar alçaktır, şerefsizdir” diye konuştu. Söz konusu iddialarla ilgili yargı yoluna başvuracağını da belirten Arı, “Hukuk önünde hepsiyle hesaplaşacağız” dedi.

Bunlar örgüt
Hakkındaki iddialara sebep olanları da hedef alan Arı, “Benim bu şekilde küfürler ettiğimi belirterek mesleğimi sorgulayanların kimler olduklarını biliyorum. Bunlar bir örgüt. Uğur Mumcu'ya küfür ettiğim iftirasını atarak üste çıkmaya çalışıyorlar. Hiçbir şekilde kendilere müsamaha göstermeyeceğim” diye konuştu. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.