Masalları NONO anlatacak

Masalları NONO anlatacak
Bir çocuğun büyümesinde en önemli etkenlerden biri olan masal, teknolojiyle birlikte şekil değiştiriyor. Nono isimli masal serisi ile anne babalar masalı ister okuyacak isterse dinletecek

Nono ebeveynlerin yapmasını istediklerini çocuklara nasıl anlatacaklarını bilmediklerinde, okuyacakları veya dinletecekleri bir masal kitabı. İlk etapda 4 seriden oluşuyor. Ben Bir Numarayım, Yabancılarla Konuşma, Bugün Okula Gitmek İstemiyorum, Yalan Söylemek Çok Kötü isimli kitaplarla çocuklara masallar anlatılıyor.

Nono'nun diğer masal kitaplarından farkı sesli olması. Günün yorgunluğundan dolayı çocuklarına masal anlatacak enerjiyi bulamayan anne babalar NONO sayesinde sesli anlatmış olacak. 
Pedagoglarla hazırlandı

Pedagoglar eşliğinde Hintli ressamın çizimleri ve klasik müzikle çocukların görsel, işitsel ve dokunsal duyularını kullanarak öğrenmeleri amacıyla hazırlanan Nono ile anne babalar da çocukluklarına inecek, dinledikleri ve izledikleri masalları yeniden hatırlayacak.

ilkgül kaya

Kayyu oldu Nono
Nono'nun yazarı ve seslendirme sanatçısı İlkgül Kaya da aslında insanların özellikle de çocukların hiç de yabancı olmadığı bir ses. Çizgi filmler, belgeseller ve filmlerde seslendirme yapan sanatçı esas ününü yine bir çizgi film karakteriyle kazanmış. Çocukların çok sevdiği çizgi film karakterlerinden biri olan Kayyu'yu seslendiren İlkgül Kaya, şimdi de Nono ile evlere konuk olacak. Martı Yayınevleri'nden çıkan NONO masal kitabı serisine tüm kitapçılardan ve internet sitesinden ulaşılabilir.  HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.