Muharrem İnce'nin İzmir'deki mitinginde kaç kişi vardı?

Muharrem İnce'nin İzmir'deki mitinginde kaç kişi vardı?
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün İzmir'de gerçekleştirdiği miting adeta insan seline sahne oldu. Kordonboyu'nun dolup taştığı akşamda İnce önemli açıklamalarda bulundu. Peki Muharrem İnce'nin İzmir mitnginde kaç kişi katıldı? İşte detaylar...

Seçime saatler kala cumhurbaşkanı adayları seçmenleriyle buluşarak mitinglerini gerçekleştiriyor. Muharrem İnce de dün CHP'nin kalesi İzmir'de halka hitap etti. Gündeminde yine cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. Sert ifadelerle iktidara yüklenen ve seçimi kazanmaları halinde yapacaklarını sıralayan İnce'ye büyük destek verildi.

Günde 2'den fazla miting
İnce yaptığı açıkjlamada, 'Sahnenin önünde 1 milyon insan varsa 1 milyon kişi de sahnenin arkasında duruyor. Bu 49. günde 105. mitingimiz. Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı. Hele bir TRT var, parayı bizden alıyor Erdoğan’ın borazanlığını yapıyor.' ifadelerini kullandı.

Gündoğdu hakkında bilgiler
Gündoğdu Meydanı, İzmir'in Konak ilçesinin Alsancak semtinde yer alan, şehrin Konak Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı'yla birlikte en önemli meydanlarından biridir. Şehirdeki birçok organizasyon, konser, miting ve kutlama burada gerçekleşir. 1999 yılında 1. Kordon'un İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin denizi doldurma düzenlemesiyle doldurularak kazandırılmıştır. 1. Kordon'un Atatürk Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ali Çetinkaya Bulvarı da Gündoğdu Meydanı'na çıkar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.