Okullar ne zaman kapanacak ve açılacak? EBA TV uzaktan eğitim ne zaman bitecek?

Okullar ne zaman kapanacak ve açılacak? EBA TV uzaktan eğitim ne zaman bitecek?
Türkiye'nin koronavirüs ile mücadele kapsamında aldığı en önemli kararlardan biri de milyonlarca öğrenciye EBA TV ile uzaktan eğitim vermesiydi. Okullardaki teması engellemenin en basit çözümü olarak görülen sistemle birlikte üç aydır öğrenim gören öğrenciler için artık yaz tatili zamanı. Peki Okullar ne zaman kapanacak ve açılacak? EBA TV uzaktan eğitim ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde.

Milyonlarca öğrencinin derslerinden geri kalmaması ve eğitimlerini sürdürmesi için Milli Eğitim Bakanlığı ile TRT işbirliği ile hazırlanan EBA TV uzaktan eğitim sistemi için artık sona gelindi. Öğrenciler üç aydır yayınlanan derslerin ardından yaz tatiline girecek. Karneler de hazırlanmaya başlandı. Peki okullar ne zaman kapanacak ve EBA TV uzaktan eğitim ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde.

 



Okullar ne zaman kapanacak? EBA TV uzaktan eğitim bitiş tarihi

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında detaylar halkla paylaşılmıştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 13 Mart itibarıyla başlanan uzaktan eğitim sisteminin 19 Haziran'da sona ereceğini duyurdu. Yani online ortamda son ders yarın yapılacak.


 


Okullar ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı eğitim öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim öğretim yılı önümüzdeki Eylül ayında başlayacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum