Polis Akademisi (POMEM) 24. dönem mülakat sınav sonuçları açıklandı mı

Polis Akademisi (POMEM) 24. dönem mülakat sınav sonuçları açıklandı mı
Polis Akademisi bünyesinde görev yapmak isteyen binlerce adayın girdiği mülakat sınavını sonuçları merak ediliyor. Peki POMEM 24. dönem mülakat sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi internet sitesi giriş sayfası ve sonuç erişim ekranı haberimizde.

POMEM sınavına katılım sağlayan adaylar zor sorular karşısında ter dökmüş ve sıra sözlü sınava gelmişti. Mülakat sınavında da başarılı olabilmek adına gayret gösteren adaylar artık sabırsızlıkla sonuçları öğrenmek istiyor. Bunun da en önemli yolu Polis Akademisi internet sitesi. Portala www.pa.edu.tr adresinden erişim sağlanabilmektedir. Sonucunuzu da buradan öğrenebilirsiniz.

POMEM Sınav Sonucu Belgesi nasıl alınır?
Sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar pa.edu.tr adresi üzerinden kendilerine tahsis edilen e-devlet şifresi ve TC kimlik numarası ile sonuç ekranına erişim sağlayabilmektedir. Adaylara posta yolu ile sonuç gönderilmeyecek ve çıktısı alınan online sonuç belgesi geçerli sayılacak.

Kadın polis mülakatları ne zaman açıklanacak?
Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne lisans mezunu 2 bin 500 kadın, önlisans mezunu 500 kadın olmak üzere toplam 3 bin kadın öğrenci alımı yapılacak. Adaylar mülakat sınavına girdiler ve şimdi on binlerce kadın aday mülakat sonuçlarına ulaşmak istiyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanır? 24. Dönem POMEM süreci nisan ayında başladı. Adaylar başvurularını yaptı, süreç ilerlerken son olarak mülakat aşamasına gelindi. 28 Temmuz'da mülakat yerleri ve tarihleri açıklandı. Mülakata girenler şimdi "24. Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunu yöneltmeye başladı.

24. DÖNEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?
24. Dönem POMEM mülakat sonuçları hakkında Polis Akademisi'nden yapılan açıklama yok. Daha önceki dönemleri incelediğimizde mülakat sonuçlarının açıklanma süresi 1 ay olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.