Serkan Uman gibi yazar olacaklar

Serkan Uman gibi yazar olacaklar
Büyükçekmece Halime Bulduk İlkokulu öğrencileri, Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazar Serkan Uman'la bir araya geldi. Öğrenciler, günün birinde Serkan Uman gibi yazar olmak istediklerini dile getirdi

Halime Bulduk İlkokulu'nun 3-B sınıfı öğretmeni Pakize Sarıkaya, yaşam azmiyle örnek olacağı düşüncesiyle, öğrencilerinden tek parmağı ile kitap yazmayı başaran Serkan Uman'ın hayatını incelemelerini istedi. Sınıfta bu ödevlerden bir pano hazırlandı ve sonrasında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş'ın katkılarıyla Serkan Uman 3-B öğrencilerini ziyarete geldi. Bu sürpriz organizasyona tekerlekli sandalyesiyle katılan Serkan Uman, yaşam mücadelesini ve yazarlık serüvenini öğrencilerle paylaştı. Sınıfın öğrencileri ise kendi yazı denemelerini Serkan Uman'a sundular ve önerilerini dinlediler.

Uman'ı çok sevdiler
Genç yazar Uman, Okul Müdürü Özge Şahin, Müdür Yardımcısı Gülden Demir ve sınıf öğretmeni Pakize Sarıkaya'ya bu anlamlı organizasyonda öğrencilerle buluşma şansı tanıdığı için teşekkür etti. Öğrenciler de hiçbir şeyin başarıya engel olamayacağının en güzel örneklerinden birini azmiyle inancıyla ortaya koyan Serkan Uman'ı çok sevdiklerini, günün birinde onun gibi yazar olmak istediklerini dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.