Sevgi sınır tanımaz

Sevgi sınır tanımaz
Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Covid 19 sürecinde de ihtiyaç sahibi aileleri yanlız bırakmadı. Dernek Başkanı Bahattin Demir, “Sadece iyi günde değil zor günlerde de her zaman özel çocuklarımızın yanında olduk kışın üşümesinler diye sevgi sınır tanımaz dedik sınırları aştık" dedi

Yapılan yardımlar hakkında açıklamada bulunan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir, "Normal hayata daha çabuk adapte olsunlar diye eğitimlerine katkı bulunduk. Covid-19 süreci ile başlayıp Ramazan ayı sürecinde de yüzlerce özel çocuklarımıza oyuncak kitap gönderdik. Hayat paylaştıkça güzel felsefesiyle ailelerimizin evlerine giderek gıda yardımında bulunduk. Tabi bu destekler sadece bizim değil her zaman desteklerini esirgemeyen isimlerinin yazılmasını asla kabul etmeyen gizli kahramanların. Biliyoruz ki herkes komşusuna sahip çıksa kimse evinde aç kalmaz" ifadelerini kullandı.

15 Haziran’da başlıyoruz
Hz. Muhammed'in "Komşusu açken tok yatan bizden de değildir" hadisini hatırlatan Demir, "Peygamberimiz ne güzel bir mesaj vermiştir geçmişte. Bizde her zaman bu sözün ışığında özel çocuklarımızın ve ailelerimizin yanındayız. Bu gelenek yüzyıllardır kültürümüz de var. Bizde onun temsilcisi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Özel çocukları çok özlediklerini belirten Demir, "Onlarla birlikte olmak bize enerji veriyor. Hasret bitiyor 15 Haziran’da eğitime başlıyoruz uzaktan da olsa hepsiyle tekrar kucaklaşacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.