Tatil yoğunluğu

Tatil yoğunluğu
İlk ve orta öğretim okulları ara tatile girdi. 9 günlük ara tatil nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluştu.

Tatili hem İstanbul dışında değerlendirmek isteyenler hem de farklı illerden İstanbul'a gelenler nedeniyle yoğunluk otogar girişinde başladı. Ara tatili çocuklarıyla birlikte İzmit'te geçireceğini belirten Gülay Altunışık, "Şimdi anneannemize gidiyoruz. Sonra akraba ziyaretleri yapacağız. Çocuklar için de birkaç yere gideceğiz eğlenmeleri için." dedi. 12 yaşındaki Nisa Liva Altunışık ise, "Okulumu özleyeceğim. Hem okumayı hem ders yapmayı özleyeceğim. Tatilimi annemin dediği gibi değerlendireceğim "diye konuştu.

Okulumu seviyorum

13 yaşındaki Cenk Aydın, "Arkadaşlarımla oyunlar oynamayı özleyeceğim. Öğretmenlerimi de özleyeceğim. Okulumu çok seviyorum. 9 günlük tatilde anneannemi ziyaret edeceğim. Köyde arkadaşım var onunla görüşeceğim" dedi. Çocuklarıyla birlikte İstanbul'a geldiğini söyleyen Şefika Öksüz, "Ege'deydik buraya geldik tatil amaçlı. Ailemiz burada hem ziyaret edelim hem de tatilimizi güzel değerlendirelim istedik. Biletlerimizi ayarladık. Sinemaya gideceğiz. 2 gün tiyatro var. Etkinliklere katılacağız. Dolu dolu geçecek tatilimiz" ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.