16 Nisan Pazartesi Altın fiyatları kaç lira - Yeni haftaya nasıl başladı

16 Nisan Pazartesi Altın fiyatları kaç lira - Yeni haftaya nasıl başladı
Yatırımcılar ve hediye olarak almak isteyen vatandaşlar sürekli olarak fiyatları kontrol ediyor ve araştırıyor. Cuma günkü seviyeye göre nasıl bir yol izlediği konusunda bilgi almak isteyen okuyucularımız 116 Nisan Pazartesi Altın fiyatları başlığından son dakika detaylarını öğrenebilirler. Peki altın kaç lira? İşte detaylar...

Altının yeni haftada Kapalıçarşı ve serbest piyasada kaç lira olacağı konusundaki tahminlerin ardından fiyatlar belli oldu ve gün içerisinde de dalgalanmalar devam ediyor. Çeyrek altın, gram altın yarım altın ve cumhuriyet altını kaç lira sorusunun gündeme oturduğu günde tüm detaylar okuyucularımızın karşısında.

13 Nisan Cuma günü dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kayıplarının etkisiyle satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa göre yüzde 1,97 azalışla 176,4 liradan tamamladı. Gram altın, haftanın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından önceki kapanışa göre yüzde 0,34 değer kaybederek 175,8 liradan işlem gördü. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 288 lira, Cumhuriyet altını da 1.176 liradan satıldı. Peki altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

altın fiyatları

16 Nisan Pazartesi günü gram altın 177,27 liradan alınırken 177,42 liradan satılıyor. Çeyrek altın 285,58 lira alınırken 292,04 liradan satılıyor. Cumhuriyet altını ise 1.179,00 liradan alınıp 1.191,00 liradan satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.