19 Temmuz 2023 Çarşamba güncel altın, dolar ve euro fiyatları… Piyasaların ateşi söndü mü, yeni rekor var mı?

19 Temmuz 2023 Çarşamba güncel altın, dolar ve euro fiyatları… Piyasaların ateşi söndü mü, yeni rekor var mı?
Dün döviz ve altın fiyatlarında yaşanan yeni rekorların ardından piyasalar, 19 Temmuz Çarşamba gününe nasıl başladı? İşte en güncel döviz ve altın fiyatları..

Piyasalarda dün euro ve gram altın tarihi zirveleri gördü. Euro 30 TL’nin üstüne çıkarken, gram altın 1.700 TL sınırını geçti. Merkez Bankası’nın yarın açıklayacağı faiz kararını beklerken yaşanan bu gelişmeler yatırımcıların ve vatandaşların döviz ve altın fiyatlarında yaşanan yükselişi sorgulamalarına neden oldu. Peki euro ve dolar bugün de rekor seviyeleri gördü mü? Gram ve çeyrek altında son durum ne? İşte piyasaların 19 Temmuz Çarşamba gününe ait en güncel altın, dolar ve euro rakamları…

Altın fiyatları 19 Temmuz Çarşamba

19 Temmuz 2023 Çarşamba günü, altın fiyatları güne ufak bir düşüşle başladı. Dün tarihi zirveleri gören gram altın 1.711 TL seviyelerinden alıcı buluyor. Rekorlara doymayan çeyrek altın fiyatları da bugün alış 2.796 TL, satış ise 2.879 TL’den işlem görüyor.

Altının ons fiyatı ise 19 Temmuz Çarşamba günü 1.977 dolardan işlem görüyor.

19 Temmuz Çarşamba dolar ve euro fiyatları

Dün ilk kez 30 TL bandını geçerek tarihi zirvesini yaşayan euro, 19 Temmuz Çarşamba gününe en düşük 30,22 TL, en yüksek 30,24 TL seviyelerinden başladı. 27 TL sınırını zorlayan Amerikan doları ise bugün 26,93 TL’den alıcı buluyor.

Piyasalarda yaşanan bu yükselişin, Merkez Bankası’nın yarın açıklayacağı faiz kararının ardından nasıl bir ivme göstereceği merak ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.