2020 İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları

2020 İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları
Türkiye'nin bankası mottosu ile hizmet veren İş Bankası, koronavirüs sürecinde de müşterilerine kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar da Türkiye İş Bankası'nın 2020 yılındaki ihtiyaç kredisi faiz oranlarını, ödeme planlarını ve tutarlarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar...

Türkiye İş Bankası Bayram Kredisi kapsamında yüzde 0.96 faiz oranlarıyla müşterilerine kredi imkanlarından faydalandırıyor. Koronavirüs nedeniyle işleri bozulan, farklı ihtiyaçlar sebebiyle paraya sıkışan ve işleri konusunda yeni adımlar atmak isteyen vatandaşlar için kritik günler. Yüzde 1'in altındaki oranlar üzerinden ödemeniz gereken tutarlarıı sizler için derledik.

İş Bankası kredi nasıl çekilir? Kredi başvurusu adımları
Bankadan kredi çekebilmek çok kolaydır. Dilerseniz şubeden dilerseniz de İŞCEP üzerinden bunu gerçekleştirebilirsiniz. Şubeye gittiğinizde prosedürlerin tamamlanmasının ardından atacağınız imza ile paranızı alabilir ve ödemelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Mobil şubede ise kredi başvuruları sekmesinden belirlediğiniz tutarı yazdıktan sonra banka sisteminin vereceği onay ile birkaç saniyede parayı hesabınızda görebilirsiniz. Eğer parayı bir yere göndermek isterseniz online başvuru her zaman daha iyidir.

işbank şubesi

İş Bankası kredilere 3 ay erteleme imkanı sunuyor
Koronavirüs ile mücadele kapsamında ekonominin ciddi derecede etkilenmesi bankayı da müşterilerine karşı sorumluluk altına itti. Buna göre kredi sahipleri ödemelerini 3 ay sonra yapmaya başlayabilecek. Bunun için de yine banka şubelerinden ve İŞCEP üzerinden başvuru gerçekleştirmeniz gerekiyor. Ancak şunu unutmayın. Ertelenen kredilere faiz uygulanıyor.

İş Bankası 6 aylık vade ile 5 bin lira ihtiyaç kredisi
Bayram kredisi kapsamında eğer 5 bin lira kredi başvurusu yaparsanız 6 ayda ödeyeceğiniz tutar 5 bin 202 lira olacak.Ayrıca 26,25 lira tahsis, 166 lira 65 kuruş da hayat sigortası kesintisi yapılacak.

İş Bankası 12 aylık vade ile 5 bin lira ihtiyaç kredisi
Eğer 5 bin lirayı 12 ayda ödemek isterseniz cebinizden çıkacak olan ücret ise 5 bin 376 lira olacak. Ayrıca yine 26,25 lira tahsis, 166 lira 65 kuruş da hayat sigortası kesintisi yapılacak.

İş Bankası 12 aylık vade ile 10 bin lira ihtiyaç kredisi
Daha çok paraya ihtiyacınız varsa 10 bin liralık kredi de işinizi görebilir. İş Bankası'ndan 10 bin liralık kredi çekmenin geri ödemesi ise 10 bin 764 lira 48 kuruş. Bu kez tahsis bedeli 52 lira 50 kuruş olurken 166 lira 65 kuruş da hayat sigortası kesintisi var.

İş Bankası 24 aylık vade ile 10 bin lira ihtiyaç kredisi
Tercih ettiğiniz kredi tutarnı 2 senedeö demekl isterseniz bu kez 11 bin 503 lira 20 kuruş İş Bankası'na borçlanmış olacaksınız. Yine tahsis bedeli 52 lira 50 kuruş olurken 166 lira 65 kuruş da hayat sigortası kesintisi var.

İş Bankası 24 aylık vade ile 25 bin lira ihtiyaç kredisi
Krediyi 25 bin lira çekmeniz durumunda iki yıllık geri ödemenizin tutarı 28 bin 757 lira 76 kuruş olacak. 0.96 faizin uygulanacağı kredide 131 lira 25 kuruş tahsis, 166 lira 65 kuruş hayat sigortası kesintisi uygulanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.