2020 Ramazan Bayramı ikramiyesi 1000 TL ne zaman yatacak? Bakan açıkladı

2020 Ramazan Bayramı ikramiyesi 1000 TL ne zaman yatacak? Bakan açıkladı
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği ve bütçelerine katkı olarak gördüğü Ramazan Bayramı ikramiyeleri ile ilgili detaylar belli oldu. Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? sorusunun yanıtını Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk verdi. İşte detaylar...

Her yıl dini bayramlar öncesinde hem alışverişlere katkı olması hem de durumu bulunmayan vatandaşların yüzünü güldürmek adına verilen emekli ikramiyelerinde kritk sürece girildi. Nisan'ın son haftasında başlayacak olan Ramazan öncesinde milyonlarca emekli 1000 lira ikramiyenin ne zaman yatacağını merak ediyor. Peki Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?
 


Ramazan Bayramı İkramiyesi ne zaman yatacak?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada emeklilere 7-11 Nisan tarihlerinde ikramiyelerin 1000 lira olarak verileceğini duyurdu. 


En düşük emeklli maaşı kaç lira?

Koronavirüs ile mücadelssini kararlı bir şekilde sürdüren Türkiye'de en düşük emekli maaşı da merakla bekleniyordu. Nisan ayında başlayacak olan uygulama ile en düşük maaş bin 500 TL oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.