26 Şubat Pazartesi çeyrek altın, gram altın, yarım altın ve cumhuriyet altını alış satış fiyatları

26 Şubat Pazartesi çeyrek altın, gram altın, yarım altın ve cumhuriyet altını alış satış fiyatları
Ekonomi takip edenlerin en büyük yatırım seçeneklerinden biri olan altında yeni hafta neleri getirecek sorusu herkesi düşünüdüyordu. Bu sabah itibariyle yükselişe geçen altın fiyatlarındaki son durum araştırılıyor. Peki 26 Şubat Pazartesi çeyrek altın, gram altın, yarım altın ve cumhuriyet altını alış satış fiyatları nasıl. İşte tüm bilgiler...

Çeyrek altın, gram altın, yarım altın ve cumhuriyet altını alış satış fiyatları sabahtan bu yana araştırılıyor. Yatırımcıların yanısıra hediye vermek ve almak isteyenler de telefon başta olmak üzere pek çok platformdan altın fiyatlarını kontrol ediyor. Siz değerli okuyucularımız için derlediğimiz haberimizde altın fiyatları kaç lira sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Altının gramı haftaya yükselişle başladı. Gram altın 162,7 lira, çeyrek altın 267 lira, Cumhuriyet altını 1.088 liradan işlem görüyor. Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlamasının ardından öğle saatlerinde 162,7 lira seviyelerinde dengelendi. Çeyrek altının satış fiyatı ise 267 lira seviyesinde 

altın fiyatları

Cuma günü dolar kurundaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa göre yüzde 0,08 yükselişle 162 liradan tamamladı. Gram altın, haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlamasının ardından saat 09.45 itibarıyla önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,52 artışla 162,7 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 267 lira, Cumhuriyet altını da 1.088 liradan satılıyor.

Küresel piyasalarda değer kaybeden dolardan pozitif yönde etkilenen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,78 değer kazancıyla 1.339,24 dolardan işlem görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.