6 Kasım 2020 Cuma fındık fiyatları - Serbest piyasada fındık kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun ve tüm illerdeki fiyatlar

6 Kasım 2020 Cuma fındık fiyatları - Serbest piyasada fındık kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun ve tüm illerdeki fiyatlar
Karadeniz'deki başlıca geçim kaynaklarından biri olan fındık ile ilgili araştırmalar haftanın son mesai gününde de devam ediyor. Binlerce üreticinin yanısıra vatandaşlar, tüketiciler ve firmaların da yakından takip edildiği fındık hakkındaki serbest piyasa fiyatları öğrenilmek isteniyor. Peki fındık kaç lira? 6 Kasım Cuma günü fındık Ordu, Samsun, Çarşamba, Zonguldak, Kocaeli, Ünye, Giresun, Düzce, Sakarya, Fatsa, Akçakoca, Terme ve Trabzon fiyatları 

Bir ay boyunca fındıklarını toplayan üreticiler sezonun sona ermesiyle birlikte ürünlerini satabilmek adına doğru zamanı değerlendirmek ve buna göre satış gerçekleştirmek istiyor. Akçakoca'dan Trabzon'a, Fatsa'dan Trabzon'a birçok ildeki ürün fiyatları arama motorları üzerinde araştırılıyor. Fındık borsası için yapılan sorgulamalarda en yüksek kar elde edilmek ve satışların yapılması ilk hedef. Fındık fiyatları ne kadar? 6 Kasım Cuma il il güncel fındık fiyatları bu sayfada... Ekim ayının ilk günlerinde en çok araştırılam konulardan biri ile ilgili sorgulamalar sürdürülüyor. Karadeniz'in en çok rağbet gören ürünlerinden biri olan fındık haftanın ortasında da ilgi odağı. Fiyatlarıyla hem üreticiyi hem alıcıyı hem de tüketiciyi yakından ilgilendiren ürünün kaç lira olduğu merakla araştırılıyor. Binlerce kişi fındık kaç lira? sorusunu sorarak yanıt arıyor. 6 Kasım Cuma günü fındık fiyatları kaç lira? Fındık fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? Fındık fiyatlarında son durum ne? İşte il il güncel fındık fiyatları. Ordu, Samsun, Cuma, Zonguldak, Kocaeli, Ünye, Giresun, Düzce, Sakarya, Fatsa, Akçakoca, Terme ve Trabzon gibi fındığın bol olduğu yerlerde güncel fındık fiyatları.


 

6 Kasım Cuma fındık fiyatları

Fındık fiyatında yaşanan sert düşüşün üreticiler tedirgin etmediğini ifade eden TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, "Bir hafta önce fındıkta yaşanan ve 22 buçuk liraya kadar inen sert düşüş sonrası, şuan 23 buçuk lira civarında seyrediyor. Üreticilerimizde şuan için bir panik havası oluşmadı." dedi.

"Şuanda fındık fiyatları düşüş eyleminden çıkmış durumda." açıklamasında bulunan Soydan şunları kaydetti: "Bu süreçte panik yaparak pazara fındığını indirmedi. 25 lira üzeri olan fiyatlar sonrası yine bunu bekleyen üreticilerimiz var, dikkatli bir şekilde süreci takip ediyor. Zaten bazı üreticilerimiz ellerinde fındıklarını bekletiyorlar"


fındık fiyatları


6 Kasım Cuma fındık fiyatları (tahmini)

  • TMO FINDIK FİYATLARI: 21,00 TL - 22,50 TL
  • AKÇAKOCA FINDIK FİYATLARI: 21,50 TL - 24,25 TL
  • ÇARŞAMBA FINDIK FİYATLARI: 21,00 TL - 23,00 TL
  • DÜZCE FINDIK FİYATLARI: 21,50 TL - 24,25 TL
  •  FATSA FINDIK FİYATLARI: 21,25 TL - 25,00 TL
  • GİRESUN FINDIK FİYATLARI: 23,13 TL - 26,50 TL
  •  KOCAELİ FINDIK FİYATLARI: 20,75 TL - 23,50 TL
  • ORDU FINDIK FİYATLARI: 20,50 TL - 23,75 TL
  •  SAKARYA FINDIK FİYATLARI: 20,75 TL - 24,50 TL
  • SAMSUN FINDIK FİYATLARI: 20,40 TL - 23,00 TL
  •  TRABZON FINDIK FİYATLARI: 23,50 TL - 25,00 TL
  • TERME FINDIK FİYATLARI: 21,00 TL - 23,00 TL
  •  ÜNYE FINDIK FİYATLARI: 20,50 TL - 23,50 TL
  • ZONGULDAK FINDIK FİYATLARI: 20,75 TL - 23,50TL



*** Fiyatlar değişebilmektedir. Tahmini seviyeler verilmektedir.


Fındık kaç lira?

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, üreticilerin fiyattan memnun olduğunu ve fiyatların ilerleyen günlerde yükselebileceğini ifade ederek, "Şuanda 50 randıman fındık 25 liradan işlem görüyor. Üretici şuanda fiyattan memnun. TMO'nun alımlarından sonra kısa sürede buraya kadar yükselen fındık fiyatları memnun ediyor ve üreticiler ihtiyaçları doğrultusunda fındıklarını sattı. Şuanda Cumaa indirilmeyen fındık ciddi oranda yüksek. Üreticiler fındığın daha da yükseleceğini düşünerek, depolarında bekletiyor ve bilinçli hareket ederek piyasayı şekillendiriyor" dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.