Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin, motorin LPG kaç para 31 Mayıs 2023

Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin, motorin LPG kaç para 31 Mayıs 2023
Seçim sonrasında zam gelen akaryakıt fiyatları 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü ne kadar oldu? Hangi akaryakıt ürününe zam geldi? 31 Mayıs Çarşamba benzin ne kadar?

Ali Birerdinç - Akaryakıt ürünlerine yapılan zam sonrasında vatandaşlar son fiyatları merak etmeye başladı. İllere ve akaryakıt şirketlerinin satış politikalarına göre değişse de benzin, motorin ve LPG’nin son durumu belli oldu? Peki yapılan zamlardan sonra benzin fiyatlarında ne kadarlık bir artış oldu? Motorin ve LPG de yapılan artışlardan etkilendi mi? İşte 31 Mayıs Çarşamba en güncel akaryakıt fiyatları…

31 Mayıs benzin fiyatları

Benzine yapılan zamların ardından İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bir litre benzin 21,23 TL’den satılıyor. Ankara’da benzinin litre fiyatı 21,58 TL olurken İzmir’de de aynı fiyatlandırma geçerli oluyor.

Motorinde artış var mı?

İstanbul Avrupa Yakası’nda 31 Mayıs Çarşamba günü motorinin litresi 19,40 TL’den satılıyor. İzmir’de motorinin litresi 19,85 TL, başkent Ankara’da ise 19,40 TL olarak işlem görüyor.

LPG’ye zam geldi mi?

En fazla tercih edilen araç yakıt ürünlerinden olan LPG ise İstanbul’da 10,52 TL, Ankara’da 10,45 TL, İzmir’de ise 11,04 TL’den satılıyor.

Fiyatlar illere ve akaryakıt istasyonlarına göre farklılık göstermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.