Altın Ege Ödülleri dağıtıldı

Altın Ege Ödülleri dağıtıldı
Royal in Medya, İzmir Enjoy Dergisi, Ovall Concept ve Chu Diere sponsorluğunda her sene düzenlenen Altın Ege Ödülleri, dünyanın en önemli tarih, kültür, ekonomi ve sanat şehri olan İzmir'e renk katmaya devam ediyor

Sunuculuğunu Özlem Yıldız'ın yaptığı gecede Türkiye'nin en iyileri İzmir'de bir araya geldi. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ege İhracat Birlikleri Başkanı Sayın Jak Eskinazi'ye Onur Ödülü verilirken, Selin Ciğerci Yılın Fenomeni, Hakan Altun & Derya Bedavacı Kavuşmalıyız Yılın Düeti, Yılın Pop Kadın Sanatçısı Hande Ünsal, Dreamtürk Yılın En İyi Müzik Kanalı, Dilay Korkmaz Yılın Magazin Programı Sunucusu (Magazin D), Yılın Radyocusu Duygu Atakan (Süper FM), Aylin Yeşilova Yılın En İyi Coverı(Zehir Gibi), Kübracan Yılın En İyi Canlı Performansı gibi sanat dünyasının önemli isimleri ödüllendirildi. İş dünyasını da unutmayan ödül jürisi Can Hastanesi, Ramada Otel, Novar Poliklinikleri gibi prestijli firmalara ödül verdi. Ayrıca sivil toplum kuruluşları da gecede ödül alanlar arasındaydı: Kızılay, Egikad, Kitvak, Kadın Hakları Koruma Derneği.

İzmir'e katkı sağladı
Organizasyon Komitesi Başkanı Murat Kaplan, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "İzmir, en önemli tarih, kültür, sanat ve ekonomi şehri olarak ülkemizin en güçlü markalarındandır. İzmir de yerli yabancı birçok marka yer almaktadır. Bu vesileyle İzmir'in kendi değerlerini tanıma, yansıtma ve onure etme adına bu projeyi gerçekleştirmeye karar verdik. Geceye katılan, destek olan, İzmir'in gelişim noktasında bize inanan ve bizimle yürüyen tüm misafirlere, dostlarımıza, firmalarımıza teşekkür ederiz. Altın Ege Ödülleri hem halk oylamasıyla, hem kanaat önderleri oylaması ile gerçekleştirilmiş, hem de İzmir'e katkı sağlayan gecemizi onurlandıran onur üyeleriyle ilgili çalışma yapılarak sonlandırılmıştır."

altın ege ödülleri

altın ege ödülleri

altın ege ödülleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.