Altın fiyatları son dakika! Çeyrek, yarım, cumhuriyet ve gram altın kaç lira

Altın fiyatları son dakika! Çeyrek, yarım, cumhuriyet ve gram altın kaç lira
Hem yatırımcılar hem de hediye almak için bekleyenler altın kaç lira sorusunu sormaya devam ediyor. Bugün yeni haftaya başlayan piyasalardaki son durum merak ediliyor. Özellikle de çeyrek, gram ve yarım altının satın almak için uğraşıldığı bu kritik günde altın kaç lira? İşte detaylar...

Dolar ve eurodaki sert düşüşün ardından altının nasıl bir reaksiyon göstereceği araştırılıyor. Birçıok sektörde önemli bir yatırım aracı olan altın hakkındaki detaylar sorgulanıyor. Peki, son verilere göre altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, anlık ve güncel altın fiyatları

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Altının gram fiyatı, yeni haftaya düşüşle başlamasının ardından önceki kapanışa göre yüzde 1,7 azalışla 193,5 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 316 lira, Cumhuriyet altını da 1.291 liradan satılıyor.

ALTININ GRAM FİYATI NE KADAR?

Altının gram fiyatı geçtiğimiz hafta 200 liranın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Altının gram fiyatı şuan ise, 190 lira civarlarında seyrediyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

En çok tercih edilen ve güncel fiyatı merak edilen çeyrek altın da gram altına paralel seyrediyor. Piyasalarda 304 liradan alınan çeyrek altının satış fiyatı ise, 311 lira olarak işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırımcıların gözdesi cumhuriyet altınının fiyatı da son günlerin en çok merak edilenlerinden oldu. 1.268 liradan satılan cumhuriyet altının alış fiyatı ise, 1.280 lira.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Fiyatı merak konusu olan bir diğer altın türü ise yarım altın oldu. Çeyrek altın kadar popüler olmasa da güncel durumu merak edilen yarım altın, 623 liradan kendine alıcı buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.