Altında son durum ne? Gram, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altını fiyatları

Altında son durum ne? Gram, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altını fiyatları
Fiyatları dalgalı bir seyir gösteren altının haftayı nasıl kapatacağı merak konusu oldu. Özellikle çeyrek ve gram altın fiyatları yatırımcıların yanısıra hediyelik olarak alacak vatandaşlar tarafından da araştırılıyor. Dakika dakika piyasa bilgileri ile hazırladığımız haberimizde altın fiyatlarını görebilirsiniz.

Altının gram fiyatı bu sabah 186 lira seviyesinde işlem görürken, çeyrek altın fiyatları 306 lira oldu. Cumhuriyet altını 1263 liradan satılıyor. Yarım altın 613 lira iken, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 172 lira

Altın fiyatları haftayı nasıl kapattı?

Altının gramı dün güne yükselişle başladı.. Gram altın 190,9 lira, çeyrek altın 313 lira ve Cumhuriyet altını 1.275 liradan işlem gördü. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 190,9 lira seviyelerinde dengeledi.

Dün dolar kurundaki düşüşlerin etkisiyle değer kaybeden altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,98 azalışla 189,9 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, bugüne değer kazancıyla başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,5 artarak 190,9 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 313 lira, Cumhuriyet altını da 1.275 liradan satıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.