Amazon Prime yüzde 400 zamlandı! İşte Amazon Prime zamlı fiyatı!

Amazon Prime yüzde 400 zamlandı! İşte Amazon Prime zamlı fiyatı!
Dünya çapında dağıtım yapan alışveriş sitesi Amazon’un üyelerine özel sunduğu Amazon Prime hizmetine şok zam!

Ali Birerdinç - Amazon Prime, kullanıcılarını üzecek haberi duyurdu! Uzun süredir düşük üyelik ücreti ile dikkat çeken Amazon Prime zam yaptığını açıkladı. Peki Amazon Prime’ın zamlı fiyatı ne oldu? İşte cevabı…

Dünyaca ünlü şirket Amazon, üyelerine Amazon Prime hizmeti ile hem alışverişlerinde avantaj sağlıyor hem de dizi ve film izleme olanağı sunuyor. Bir süredir diğer platformların aksine zam yapmadan üyelik ücretini sabit tutan firma sonunda enflasyona yenik düştü. Amazon Prime’ın uzun süredir 7,90 TL olan üyelik ücreti artırıldı.

Son yapılan zamlarla Amazon Prime üyeliği aylık 39 TL’ye çıktı. Bu yapılan artışla, yüzde 400’e yakın bir oranda zam yapılmış oldu.

Amazon Prime nedir?

Dünyaca ünlü alışveriş platformu Amazon’un kullanıcılarına sunduğu bir hizmet olan Amazon Prime, ücretli abonelik sistemidir. Bu sistemi tercih edenler, Amazon üzerinden yaptıkları alışverişlerde hızlı kargo imkanından yararlanabiliyor. Aynı zamanda Amazon’un dizi ve film izleme gibi farklı olanaklarından da Amazon Prime kullanıcıları faydalanabiliyor. Amazon Prime 2020 yılının Eylül ayında Türkiye’deki müşterilerin de kullanımına sunuldu. Amazon Prime’ın sunduğu hizmetler arasında; internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde kargo bedava fırsatı, bir veya iki gün içerisinde hızlı teslimat ve Amazon indirimlerini önceden görme imkanı yer alıyor. 

Amazon şirketi kimin?

Ünlü alışveriş sitesi Amazon.com, 1994 yılında Jeff Bezos tarafından Amerika’da kuruldu. Dünyanın en büyük şirketleri arasında giren ve sahibi Bezos’u da dünyanın en zengin insanlarından yapan Amazon’da ilk olarak kitap satışı yapılıyordu. Marka değeri oldukça yüksek olan şirket, 2018 yılının Eylül ayında ilk kez Türkiye pazarına giriş yaptı. 2020 yılında Amazon Prime ve Amazon Video uygulamaları ile Türkiye’de geniş kitlelere ulaşan firma, ünlü yayın platformu Twitch’in de sahibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.