Benzine zam geldi mi? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar 3 Temmuz 2023?

Benzine zam geldi mi? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar 3 Temmuz 2023?
Benzine dev bir zam yapılacağı konuşulurken vatandaşlar 3 Temmuz 2023 Pazartesi gününe ait akaryakıt fiyatlarını merak ediyor.

Ali Birerdinç - Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından milyonlarca vatandaş iş başı yaptı. Sürekli zam haberleriyle gündeme gelen akaryakıt ise bu süre boyunca zam görmedi. Ancak tatil dönüşü zam haberleri vatandaşların kapısını yeniden çaldı. Benzin fiyatlarına büyük bir zam yapılacağı ortaya çıktı. Dövizde yaşanan dalgalanmalar ve küresel akaryakıt piyasalarındaki hareketlere bağlı olarak Türkiye’deki benzin fiyatlarında artışa gidiliyor. Peki akaryakıt zammı ne zaman uygulanacak? Zamlı benzin fiyatları ne kadar oldu? 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

Akaryakıt sektörüne yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre, 2 Temmuz 2023 gecesinden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına zam yapıldı. Buna göre, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü benzin 2,11 kuruşluk bir artışla satılmaya başlandı.

Zamların pompaya yansımasının ardından ise benzin İstanbul’da 24,06 TL’den İzmir’de 24,52 TL’den ve başkent Ankara’da ise 24,53 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatları ise 2 Temmuz zammında değişiklik görmedi. Motorin 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü İstanbul’da 23,85 TL, Ankara’da 24,32 TL ve İzmir’de ise 24,45 TL’den alıcı buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.