BİM 19 Nisan Cuma indirimli ürünler kataloğu - BİM aktüel ürünler listesi ucuz alışveriş

BİM 19 Nisan Cuma indirimli ürünler kataloğu - BİM aktüel ürünler listesi ucuz alışveriş
BİM Aktüel 19 Nisan 2019 Cuma indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'de bu hafta hangi ürünler indirime girecek? Tüm soruların cevapları ve indirim listesi Gazete Damga'da yer almaktadır.

Türkiye'de milyonlarca müşterisi bulunan BİM 19 Nisan 2019 Cuma indirimli ürünler listesini yayınladı. BİM 19 Nisan aktüel kataloğundaki ürünler bir kez daha ucuz alışveriş ve yüksek tasarruf politikası ile karşınızda. Stoklarla sınırlı olsa da büyük ilgi gören BİM ürünleri için müşteriler şimdiden sabırsız.

Her hafta sunduğu indirimlerle müşterilerini mutlu eden BİM, 19 Nisan 2019 Cuma Aktüel indirimlerini de yayınladı. Bugün yine bir çok üründe ucuz alışveriş yapmanın keyfi yaşanacak. Peki BİM'in 19 Nisan 2019 Cuma Aktüel indirimlerinde neler var? BİM Aktüel indirimli ürünler listesi. 19 Nisan 2019 Cuma BİM indirimli ürünler listesi. BİM, düşük fiyatlarından oluşan ürün yelpazesiyle müşterilerine yeni fırsatlar vermeye devam ediyor. 19 Nisan 2019 Cuma tarihli haberimizde güncel BİM Aktüel indirim listesini görebilirsiniz.

Bim tarihçe
Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2014 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 502 yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %13 oranında büyüme kaydeden BİM, 2014 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 4.502 mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

Uluslararası bir şirket olma vizyonuyla hareket eden BİM yeni ülkelere açılmakla ilgili çalışmalarına devam etmektedir. BİM 2014 yılında 59 yeni mağaza açarak 223 mağazaya ulaştığı Fas operasyonlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 2014 yılında ikinci yurt dışı operasyonu olan Mısır’da 46 yeni mağaza açan BİM kısa süre içinde bu ülkede 81 mağazaya ulaşmıştır.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

BİM anlayışı
BİM’İN YÜKSEK İNDİRİM (HARD-DISCOUNT) KAVRAMI

BİM A.Ş. operasyonel maliyetleri en düşük seviyede tutarak kazanımlarını müşterilerine fiyat indirimi olarak yansıtma ilkesiyle hareket etmektedir. Organizasyonel yapısı, etkin maliyet yönetimi uygulamaları ve sınırlı ürün portföyüyle yüksek indirim modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, yüksek indirim anlayışını üç ana unsur üstüne temellendirir:

Merkezi olmayan bir organizasyon yapısıyla bölge teşkilatları ve mağazalar arasında dinamik bir lojistik ve bilgi ağı kurarak karar alma-uygulama süreçlerini hızlandırmak.

Ürün fiyatlarını yükseltecek her türlü gereksiz harcamadan kaçınmak; yönetim, mağaza dekorasyonu, personel, dağıtım, Cumalama ve reklam maliyetlerini en düşük seviyede tutmak.

Ürün portföyünü yaklaşık 600 adetle sınırlayarak kalite standartlarının denetimini en etkin biçimde gerçekleştirmek ve ürünlerin mümkün olan en uygun fiyatla müşteriye ulaşmasını sağlamak.

BİM, yüksek alım gücü sayesinde satışını yaptığı ürünlerin çoğunun Türkiye’deki en büyük alıcısıdır. Böylece tedarikçilerinin düşük maliyetle ve kaliteli üretim yapmalarını teşvik etmekte ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlara tedarik edebilmektedir.
BİM, ürün seçimi ve fiyatlandırma konusunda detaylı ve hassas bir çalışma yöntemi benimsemiştir. Mağazalarda tüketiciye sunulan ürünler bir hane halkının günlük temel ihtiyacının %80’ini karşılayacak biçimde seçilir.

BİM HİZMET FELSEFESİNİ ÖZETLEYEN BAŞLIKLAR:
 
BİM için müşterilerinin menfaati, kısa vadeli yüksek kârdan daha önemlidir.
 
BİM, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunar.
 
BİM müşterileri, memnun kalmadıkları ürünleri tartışmasız iade edebilirler.
 
BİM, müşterileri için yüksek kaliteli ürünleri özel olarak ürettirir.
 
BİM müşterileri, ambalaja ve markaya değil ürünün kendisine para öderler.
 
BİM, ürünleri koliler içinde teşhir eder, gereksiz mağaza maliyetlerinden kaçınır.
 
BİM, müşterilerine en yakın noktalarda ve en uygun fiyatlarla mağaza kiralar.
 
BİM, abartılı reklamlarla ürünlerin fiyatlarını artıracak harcamalar yapmaz.
 
BİM mağazaları, olabildiğince sade dekore edilir.
 
BİM mağazalarında, hizmeti aksatmayacak yeterlilikte personel çalışır.

Bim kalite güvencesi
- Uyguladığımız koşulsuz iade garantisi politikasıyla müşterilerimizin menfaatini en üst düzeyde tutmaktayız. Aldığınız bir ürünü hiçbir neden belirtmeden ve zaman kısıtlaması olmadan fişiniz ve kredi kartı slipiniz ile birlikte iade edebilirsiniz.
 
- “Kalitemiz güvencemiz altındadır” logomuz kuruluşumuzdan bu yana düsturumuz olmuştur.
 
- BİM olarak sattığımız ürünlerin güvenliği ve insan sağlığı her türlü maddi getirinin üzerinde tutulmaktadır. Ürünlerimizin yasal sınırlamalara ve BİM kalite kriterlerine uygunluğu garantimiz altındadır.
- BİM olarak mağazalarımızda satılan ürünlerin fiyatlarına olduğu kadar kalitelerine de önem vermekteyiz. Kalite güvence bölümümüz, her bir ürünün yasal zorunluluklara ve BİM kriterlerine uygunluğunu test ettirerek onay vermekte ve uygun bulunan ürünler satışa sunulmaktadır. Satış aşamasında da ürünlerin kalitesi ve yasalara uygunluğu düzenli olarak bağımsız, akredite laboratuarlarda test edilmektedir.
- Ürün portföyümüzün kalitesini kontrol etmek amacıyla, resmi ve özel laboratuarlar ve gerektiğinde uluslararası yurt dışı laboratuarlar ile, koordinasyon halinde çalışılmaktadır. Bu laboratuarlarda, BİM’de satılan tüm gıda ürünlerinin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik testleri yapılmaktadır. Satışa sunduğumuz gıda ürünlerimizde, patojen olan ve olmayan mikroorganizmalar, toksinler, ağır metaller, zirai ilaç kalıntıları, veteriner ilaç kalıntıları,antibiyotik kalıntıları, kullanımı sınırlı katkı ve koruyucular, GDO varlığı vb., satışa sunduğumuz gıda dışı ürünlerimizde ise azo boyar maddeler, fitalatlar, ağır metaller vb. gibi insan sağlığını tehdit edebilen yasal parametrelerin kontrolü düzenli olarak yapılmaktadır.
- Bu kapsamda, yılda en az 8000 adet gıda ve gıda dışı ürün analizlerle taranmaktadır.
- Aday tedarikçilerimizin üretim yerleri, BİM’e özel soru listesi ile denetlenmekte, uygun ve yeterli bulunması durumunda, söz konusu tedarikçiler BİM için ürün üretebilmektedirler.
- Mevcut tedarikçilerimiz ise periyodik haberli / habersiz denetimlerden geçirilmektedirler. BİM olarak amacımız, özel BİM soru listesi ile periyodik denetimlerden geçen firmalarımızın gıda güvenliği ve altyapı konusundaki gelişimlerine katkıda bulunmaktadır.

A101 yeni indirimleriyle bugün de karşınızda.
19 Nisan 2019 Cuma aktüel indirim listesinde hangi ürünler var?

bim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.