BİM 8-11 Ocak Aktüel Ürünler Katalogu yayınlandı - Hangi yiyecek ve cihazlar indirimde

BİM 8-11 Ocak Aktüel Ürünler Katalogu yayınlandı - Hangi yiyecek ve cihazlar indirimde
Türkiye'nin en ilgi gören süpermarketler zinciri BİM'in bugünden itibaren geçerli olmak üzere 11 Ocak'a kadar sunulacak indirim fırsatları yayınlandı. Milyonlarca müşterinin her gün alışveriş yaptığı BİM'in indirimli ürünler katalogu haberimizde yer alıyor.

BİM her hafta yaptığı indirimlerle müşterisinin parasını cüzdanında tutuyor. Yayınlanan ürün listesini takip edenler de indirimlerle alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyor. Ucuz fiyat yüksek kalite politikasıyla müşterilerini memnun etmek isteyen BİM'in üç gün sürecek kampanyası kapsamındaki ürünler internet sitesinden yayınlandı. Peki bu katalogda neler var? İşte detaylar...

Bay Kışlık Oduncu Gömlek 29,90 TL. Soğuk kış günlerinde ayaklarınızın sıcak kalmasına yardımcı olacak Kauçuk tabanlı ve fermuarlı Bay Deri Bot 49,90 TL. Farklı model ve renklerde Bay-Bayan Bere 7,95 TL. Yıkanabilir ve kolay taşınabilir özellikli, kaymaz tabanlı, polyester keçeye dijital baskı ile üretilmiş Çok Amaçlı Paspas 9,90 TL. Peki, 8 Ocak BİM aktüel ürünleri vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor.

8 Ocak 11 Ocak Bim aktüel ürünleri yayınlandı. Pazartesi ve Perşembe günlerini kapsayan aktüel ürünler listesi vatandaşlarımızı heyecanlandırdı. Hometech HT 8C 7.58" Tablet PC günün dikkat çekici ürünlerinden. Çelik termos 22.50, oyuncak bebek puseti 19.90, Erkek Deri Bot 49,90, Kappa Eşofman takımı 69,90 TL'den vatandaşların beğenisine sunulacak. 304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiş 750 ml kapasiteli Çelik Termos 22,50 TL. Bim 8-11 Ocak 2018 kataloğunda miniklere özel olarak 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun olarak üretilmiş Oyuncak Bebek Puset 19,90 TL. Toplam 14 bölmeden oluşan Çok Amaçlı Düzenleyici 19,90 TL.

bim 8-11 ocak 2018 indirimleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.