Dolar ve euroda son durum ne? 19 Eylül alış ve satış fiyatları

Dolar ve euroda son durum ne? 19 Eylül alış ve satış fiyatları
19 Eylül Çarşamba tarihinde dolar ve euronun güne nasıl başladığı merak edilerek araştırılıyor. Her saniye değişebilen rakamlarıyla dikkat çeken dolar ve euronun hem alış hem de satış fiyatları haberimizde.

Dolar fiyatları şu dakikalarda 6.33 TL'de bulunurken, Euro fiyatları ise 7.41 TL'de hareket ediyor. Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan Orta Vadeli Program'da...

Küresel ticaret savaşlarında kaygının yükselmesi piyasalarda baskıya sebep olurken, dolar kuru yeni güne 6.38 TL seviyesinden başladı. Dolar kuru gün içerisinde en düşük 6.3365 TL'yi, en yüksek 6.4202 TL'yi görürken; saat 09.30 itibarıyla 6.3373 TL'de hareket ediyor. Euro kuru ise şu dakikalarda 7.4157 TL'de bulunuyor.

Piyasalar yarın açıklanacak olan Orta Vadeli Program'a (OVP) beklerken, ekonomistler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) kararı ardından OVP'den de etkili bir maliye politikası çıkması halinde TL'ye destek olabileceği belirtiliyor.

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, yüzde 0.11 düşüşle 94.11 seviyesinde bulunurken, Euro/dolar paritesi 1.1682 seviyelerinde...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.