E-Devlet SGK EYT başvuru sistemi çöktü, ne zaman açılacak?

E-Devlet SGK EYT başvuru sistemi çöktü, ne zaman açılacak?
Milyonları ilgilendiren EYT ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Gelir, Aylık, Ödenek Talep Belgesinin Verilmesi ekranı açılmıyor. Peki, E-Devlet SGK EYT başvuru sistemi ne zaman açılacak?

Prim gününü doldurup emekli olmayı bekleyenlerin evraklarını tamamlamaları gerekiyor. Birçok detayın yer aldığı EYT hakkında her şeyin eksiksiz olarak oluşturulması süreç boyunca büyük önem taşıyor. Milyonlarca kişi de son durum hakkında E-Devlet üzerinde sorgulamalarda bulunup başvuru yapıyor. Ancak şu sıralarda E-Devlet SGK EYT başvuru sistemi ile ilgili olarak bir arıza söz konusu. Peki, E-Devlet SGK EYT başvuru sistemi çöktü, ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.



SGK EYT başvuru sistemi çöktü mü? Ne zaman açılacak?

EYT'lilerin emekli olabilmek adına başvuru yapacakları E-Devlet ekranlarında şu sıralar teknik arıza yer alıyor. Gelir, Aylık, Ödenek Talep Belgesinin Verilmesi isiml, hizmet sayfasına girenler "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." uyarısıyla karşılaşıyor. Bu durum veritabanından kaynaklanıyor. E-Devlet üzerinde hizmet veren kurumların kendi verilerinden çekilen bilgilere zaman zaman ulaşılamıyor. Bunun süresi ise henüz kestirilemiyor. 1 gün de olabilir 10 dakika. Hizmet sayfasını F5 tuşu ile yenileyerek erişim sağlandığında başvurunuzu yapabilirsiniz.


E-Devlet SGK EYT başvuru sistemi çöktü, ne zaman açılacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.