En yüksek promosyonu hangi banka veriyor 2023? Ödüller, puanlar ve indirimler…

En yüksek promosyonu hangi banka veriyor 2023? Ödüller, puanlar ve indirimler…
Bankaların maaş promosyon ödemeleri devam ediyor. Peki en çok promosyon ödemesini hangi banka veriyor? Bankaların sunduğu ek fırsatlar ne?

Fatma Müge Yücetürk - Bankaların emeklilere sunduğu promosyon avantajları pek çok kişi için çeşitli fırsatlar içeriyor. Tüm bankaların promosyon ücretlerini karşılaştıran emekliler kendileri için en cazip fırsatı seçiyor. Promosyon ödemelerinin yanı sıra bankalar, para puanlar, çeşitli indimler, ücretsiz havale ve EFT gibi ayrıcalıklarla da karşılıyor.

İşte bankaların verdiği promosyon tutarları 2023

İş Bankası: İş Bankası, emeklilik maaşını taşıyanlara koşulsuz şartsız 7.500 TL promosyon desteği sağlıyor. Aidatsız Maximum Kart fırsatı da sunan banka, internet şubesi işlemlerinden de ücret almamayı taahhüt ediyor.

QNB Finansbank: Emekli müşterilerine 8 bin TL promosyon veren QNB Finansbank, kredi kartında indirim fırsatı da sunuyor. Mobil işlemlerde tamamen ücretsiz destek sağlayan banka, diğer bankaların ATM’lerinden de ayda iki kere ücretsiz para çekme olanağı sağlıyor. CardFinans Emekli kredi kartına ise 1.200 TL indirim olanağı QNB Finansbank’ta emeklileri bekliyor.

Akbank: Emekli maaşını taşıyanlara 7 bin TL nakit promosyon ödemesi yapan Akbank, ek avantajlar da sağlıyor. 1.500 TL chip-para ve toplamda 8.500 TL’ye varan ödül fırsatları sunan banka, SGK emekli maaşını taşıyan müşterilerini %30 tanışma faizi ile karşılıyor.

Denizbank: Emeklilere 10 bin TL’ye varan promosyon desteği sağlayan Denizbank EYT’lileri de unutmuyor. MobilDeniz için ayrı fırsatlar da sunan banka ücretsiz para transferi hakkı sağlıyor.

YapıKredi: Emekli maaşını taşıyan müşterilerine 8 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi yapan YapıKredi, 7/24 bankacılık işlemlerinden öncelikli yararlanma hakkı da sunuyor. Bankanın tanışma faizi oranı ise %32.

Garanti BBVA: Emekli müşterilerine özel hoş geldin paketi hazırlanan Garanti BBVA’nın promosyon ödeme tutarı ise 8.500 TL. Ayrıca bin TL bonus desteği de sağlayan banka, EFT ve havale işlemlerini ücretsiz yapma olanağı sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.