Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsadaki son durumu

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsadaki son durumu
Dört büyükler sahada verdikleri mücadele kadar ekonomide de yarış içerisindeler. Borsadaki hisselerinde her an değişiklik yaşanabilen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsadaki son durumu haberimizde yer alıyor.

Dört büyükler sahada verdikleri mücadele kadar ekonomide de yarış içerisindeler. Borsadaki hisselerinde her an değişiklik yaşanabilen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsadaki son durumu haberimizde yer alıyor. 18 Şubat GSARAY, FENER, BJKAS ve TSPOR hisseleri ile ilgili son bilgiler... Ayrıca son bir yılda en çok kazandıran kulüp de belli oldu.
 


18 Şubat Salı FENER hisseleri son durum

Fenerbahçe son dönemde aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Şampiyonluk yarışında kan kaybeden sarı lacivertliler dün 16,30'dan kapattı. Bugünü ise 16,36'dan açtı. Zaman zaman dünün altına inen hisseler şu anda 16,29'da. Fenerbahçe'nin geçen sene 18 Şubat'taki hissesi 7,11'di.


18 Şubat Salı GSARAY hisseleri son durum

Şampiyonluk yarışında doludizgin bir ilerleyiş sergileyen ve son maçlardaki sonuçlarla zirveye ortak olan Galatasaray güne yükselişle başladı. Dünü 3,45 ile kapatan sarı kırmızılılar güne 3,49 ile başladı. Bir ara 3,79'u göürdü. Şu an için 3,49'dan seyrini sürdürüyor. Aslan'ın geçen sene 18 Şubat'taki değeri ise 1,55'ti.


18 Şubat Salı BJKAS hisseleri son durum

Medipol Başakşehir'e yenilerek şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Beşiktaş dünü 2,97 ile kapattı. Bugüne 3,06 ile başlayan Kartal kapanış seviyesine geri döndü. Siyah beyazlıların geçen sene 18 Şubat'taki değeri 1,76'ydı.


18 Şubat Salı TSPOR hisseleri son durum

Ligde yoluna doludizgin devam eden Trabzonspor borsada da şovunu sürdürüyor. Dünü 5,59'dan kapatan bordo mavililer güne 5,78'den başladı ve şu an 6,10'dan seyrini sürdürüyor. Geçtiğimiz seneden bu yana %500'lük bir artış gösteren TSPOR hisseleri yatırımcılarının yüzünü güldürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.