Halkbank deprem kredisine nasıl başvuru yapılır?

Halkbank deprem kredisine nasıl başvuru yapılır?
Halkbank, depremden hasar gören vatandaşlar için deprem kredisi paketi sundu. İşte kredi paketinin detayları...

Asrın felaketi olarak adlanrılan 6 Şubat depreminin ardından birçok banka depremzedeler için kredi destek paketi uygulamaya başladı. Bu bankalardan biri de milyonlarca müşterisi bulunan Halkbank oldu. Deprem kredi desteğine ilişkin yapılan uzun açıklamada Halkbank, depremden etkilenen vatandaşların borçlarını 6 ay süre ile süresiz ertelediklerini duyurdu. Peki Halkbank deprem kredisine nasıl başvuru yapılır? İşte Halkbank deprem kredi desteği detayları...

HALKBANK DEPREM KREDİSİ DESTEĞİ!

Deprem bölgesine 16 milyar TL'lik yardım yapan Halkbank, kredi ödemelerini faizsiz olarak ertelediklerini duyurdu. Ayrıca, deprem nedneniyle hayatını kaybeden vatandaşların borçlarının silineceğini açıkladı. 

Halkbank, depremden zarar görmüş bireysel müşterilerine 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturdu. Ayrıca bölgede yaşayan kredi kartı müşterilerine faizsiz ve masrafsız 5 bin TL nakit avans sağladıklarını açıkladı.

HALKBANK'TAN AÇIKLAMA

Halkbank tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki;

Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını/taksitlerini, tüm kredi kartı borçlarını ve gayrinakdi kredi komisyonlarını talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz. Depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimizi de bu imkândan yararlandırıyoruz.

2023 yılı boyunca; bireysel ve kurumsal kredi kartları yıllık ücretleri ile üye işyeri ve POS aylık ücretlerini almıyoruz.

Afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki; (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ )

Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını /taksitlerini ve tüm kredi kartı borçlarını talebe bağlı olmaksızın 31.03.2023 tarihine kadar 1 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz.

Ayrıca, KOBİ ölçeğinden büyük firmalara olay ve başvuru bazında münferiden değerlendirmek suretiyle en uygun çözümü üretiyoruz."

HALKBANK DEPREM DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru yapmak için Halkbank'ın, 'https://www.halkbank.com.tr/' adresine erişim sağlayınız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.