Halkbank'ta kredi faiz oranları yüzde kaç? Son dakika açıklaması

Halkbank'ta kredi faiz oranları yüzde kaç? Son dakika açıklaması
Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankalarından Halkbank, Merkez Bankası'nın faiz oranlarındaki indiriminin ardından indirim kararı aldı. Peki Halkbank kredi faiz oranları yüzde kaç? İşte detaylar...

Geçtiğimiz haftanın son gününde TCMB tarafından açıklanan faiz indirimi ekonominin bir numaralı gündem maddesi olmuştu. 325 baz puan indirime gidilmesinin ardından bir banka daha aynı yönde karar aldı. Bugünden itibaren ihiyaç, konut ve ticari kredilerde indirimli tarifeler geçerli olacak. Yüzde 13.-15.5 aralığındaji indirimlerden müşteriler faydalanabilecek.
 


Halkbank kredi faiz oranları yüzde kaç?

Halkbank, 60 aya kadar vadeli ihtiyaç kredilerinde faiz oranını maaş müşterileri için aylık %1.25'e, maaş dışı müşterileri için ise aylık %1.35'e düşürdüğünü; 500,000 TL ve üzerindeki konut kredilerinde faiz oranının da aylık %1.19'a indirildiğini duyurdu. Banka, 500,000 TL'nin altındaki konut kredilerinde ise faiz oranını aylık %0.99 olarak uygulamaya devam edeceğini açıkladı. Geçen hafta İş Bankası, Turk Eximbank ve Ziraat Bankası bazı kredi faiz oranlarında indirime gittiğini duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.