İş Bankası 2023 yılında emeklilere 20 bin liraya kadar promosyon verecek!

İş Bankası 2023 yılında emeklilere 20 bin liraya kadar promosyon verecek!
Milyonlarca emekliye yenilerinin de eklendiği 2023 yılında uygulanacak promosyonlar da merak konusu. Kampanyaların son bulduğu 31 Aralık 2022 Cumartesi gününden sonra gözler yeni seneye çevrildi. Promosyon tarihlerini güncelleyen İş Bankası, yeni miktarları da belirledi. Buna göre 20 bin liraya kadar ödeme yapılacak.

Son senelerde uygulanan ve emekli maaşlarını 3 yıl boyunca aynı bankada tutma sözüne kadarşılık verilen promosyon ödemelerine 2022 yılında çok sayıda zam gelmişti. Bankalar da ellerinde tutmak istedikleri müşterilerini memnun edebilmek adına önemli kampanyalara imza atıp anlaşma yoluna gidiyor. Son olarak 10 bin liraya kadar gerçekleştirilen promosyonlar hesaplara yatırılmıştı.


Gözler 2023'te

Promosyon kampanyaları için geçerli olan 31 Aralık 2022 tarihi dün itibariyle sonlandı. Promosyondan yararlanmayan vatandaşlar ise gözünü 2023'te yapılacak kampanyaya çevirdi. 


İŞ BANKASI 2023 PROMOSYONLARI

Türkiye'nin en çok müşteri sahip özel bankası olan İş Bankası, emekli promosyonlarında kampanyanın 31 Mart 2023 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada alınan maaşa göre verilecek promosyonlar aktarılmış olsa da birkaç gün içerisinde açıklanacak emekli zammının ardından promosyon tutarlarında da değişiklik yapılacak. 2.5 milyon EYT'linin de emekli sistemine dahil edileceği düşünüldüğünde, bankalar emeklileri müşterisi yapabilmek için 20 bin liraya varan promosyon tutarlarını gözden çıkaracak.

Şubat ayına kadar beklemek istemeyen vatandaşlar, şu an İş Bankası'nın kampanyasından faydalanarak 7500 TL promosyon hakkından yararlanabiliyor. Geçtiğimiz sene promosyondan yararlanan vatandaşlar ise, Şubat ayında promosyonlara yapılacak zamlardan sonra aradaki farkı bankalarından temin edebilecek.


İŞ BANKASI 2023 ŞUBAT PROMOSYON NE KADAR?

Emekli maaşları her ne kadar Ocak ayında netleşecek olsa da, EYT'liler ilk maaşlarını Şubat ayında alacak. Bu nedenle bankaların yeni promosyon zamları üzerine yapacağı çalışmanın Şubat ayında yürürlüğe girmesi bekleniyor. En düşük emekli maaşının 5500 lira olması tahmin edilirken, bu maaşa sahip müşterilere en alt promosyon olan 10 bin TL ödenecek. Maaşlar yükseldikçe artacak olan emekli promosyonları 20 bin TL'ye kadar ulaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.