Kalkınmaya katkı sunacağız

Kalkınmaya katkı sunacağız
İstanbul Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (İSİFED) Genel Kurulu'nda tekrar başkan seçilen Muammer Ömeroğlu, “Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak, sanayici ve iş insanlarının sorunlarına sahip çıkarak toplumdaki öncü ve girişimci nitelikleri geliştirmek için çalışıyoruz” dedi.

İSİDEF’İN mevcut başkanı olan Muammer Ömeroğlu, derneğin genel kurulu sonrası tek aday olarak girdiği seçimden galibiyetle ayrıldı ve yeniden başkan seçildi. İSİFED olarak ekonomiye ilişkin görüşlerini ve hedeflerini paylaşan Ömeroğlu, “Bölgemizdeki kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ile oluşturduğumuz platformlar, ortak yaptığımız işler var. Pek çok yurtdışı ticari seyahatler düzenleyerek derneklerimizin üyeleri arasında yepyeni bağlar oluşmasına, birlikte iş yapabilme imkânlarını sağlamaya ve yurt dışında devlet yetkilileri ile görüşmeler yapılarak isdihdam ve teşvikler konusunda bilgi alınmasına, B2B Toplantıları düzenleyerek yeni iş sahaları oluşmasına önderlik ettik” diye konuştu.

Etik değerler önemli
Kendileri için etik değerlerin oldukça önemli olduğunu da kaydeden Ömeroğlu, “Ükemizde hala piyasa ekonomisinin hukuki ve sosyal alt yapısının geliştirilmesine ve istikrar içinde büyümesine katkı yapılmasına ihtiyaç var. Bizim işimizin en önemli parçalarından biri etik değerler ve toplumsal sorumluluk bilinci. Federasyonumuza bağlı dernekler arasındaki koordinasyon ve işbirliğini en üst düzeye çıkartmak için çalışıyoruz. Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak, sanayici ve iş insanlarının sorunlarına sahip çıkarak toplumdaki öncü ve girişimci nitelikleri geliştirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İsmi değişti
Genel Kurul sonrası derneğin isminin değiştiğini de kaydeden Ömeroğlu şu ifadeleri kullandı; “Olağan Genel Kurul Toplantımızda aldığımız kararla İSİFED  ‘İstanbul Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu’ olarak isim değişikliği yaptık.” BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.