Sel felaketi sonrası fındık kaç lira oldu? 10 Ağustos fındık fiyatları

Sel felaketi sonrası fındık kaç lira oldu? 10 Ağustos fındık fiyatları
Karadeniz'de yaşanan sellerin ardı arkası kesilmezken yatırımcılar, vatandaşlar ve üreticiler fındık fiyatları ile yatıp kalkıyor. Fındık denilince akla gelen ilk bölge olan Karadeniz'de fındığın nasıl tepki verdiği merak ediliyor. Peki fındık kaç lira? İşte detaylar...

Adeta bir borsa gibi anlık değişen fındık fiyatları haberimizde yer alıyor. Özellikle Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Çarşamba, Sakarya, Zonguldak, Ünye, Fatsa, Terme, Düzce ve Akçakoca'daki fındıklara ait alış ve satış fiyatları, yaşanan değişiklikler ve tüm bilgileri bu sayfadan görüntüleyebilirsiniz. Fındık sahipleri Karadeniz'deki pek çok fabrikaya ürün satarak geçimini karşılamakta ve ekonomiye katkıda bulunmaktadır.

Aşağıdaki fiyatlar brüt olup, fındık ticareti yapanlar satın aldıkları fındıkların brüt fiyatından Stopaj %2 ve Borsa Tescil %01 – 02 olmak üzere toplam %2,01 – 2,02 oranında kesinti yapılmaktadır (Bağ-Kur kesintisi hariç).

Buradaki listelerde belirtilen fındık fiyatları Ordu, Giresun, Düzce, Ünye, Fatsa, Terme ve Trabzon Ticaret Borsaları tarafından duyurulan verilerle derlenmiştir.

Bu fiyatlar ile fındık tüccarlarının uyguladıkları fiyatlar farklılık gösterebilir. Burada gösterilen fındık fiyatları hem karşılaştırma, hem de fiyat trendini göstermesi amacıyla fayda sağlayacaktır. Elinizdeki ürünün satışını yapmadan önce trendi takip edip, piyasa oluşacak en uygun fiyata ürününüzü elinizden çıkarmak size kalacaktır.

10 ağustos fındık fiyatları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.