Sinoplular fuarı bekliyor

Sinoplular fuarı bekliyor
Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD), Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 Aralık 2019 tarihlerinde Sinoplu İş Adamları Fuarı düzenleyecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanan ve KOSGEB tarafından desteklenen fuar ile uluslararası arenada Sinop iş dünyasının sesi duyurulmuş olacak.Fuara ilişkin konuşan Sinoplu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan yaptığı açıklamada; “İlki 2017 yılında yapılan Sinop İş Dünyası ve Girişimci Formu’nun uluslararası alana taşınarak fuar formatında yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek ‘ 2017 yılında da şirket olarak katılmış ve önemli kazanımlar elde etmiştik. Sinoplu İş Adamlarının birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde bu fuarda olmalarını önemsiyorum. Fuarımız’ın iş dünyasına, memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Geniş katılım olacak
Sinoplu İş Adamları Fuarı'na katılım sözleşmesini Proaktif Fuarcılık Firması Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin ile imzalayan Rafet Orhan tüm Sinoplu İş Adamlarını bu fuarda görmek istediğini söyledi. Şahin ise “Bu fuar Sinoplu tüm hemşehrilerimizin seslerini dünyaya duyuracağı, isminden söz ettireceği bir fuar olacak. Geniş bir katılım olacağından şüphemiz yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.