SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş ve ikramiye ödemeleri başladı

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş ve ikramiye ödemeleri başladı
SGK'dan emekli olan vatandaşlar için Kurban Bayramı ikramiyeleri ve temmuz ayı maaşları bugünden itibaren hesaplarına yatırılmaya başlandı. 11 gün boyunca milyonlarca kişiye ödeme yapılacak.

Dini bayramlarda ödenen bayram ikramiyelerinin yanısıra maaşlar da uatırılmaya başkandı. Temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri, SGK'lı emekliler için 17 Temmuz (bugün)- 26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur'lu emekliler için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacak.

Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşların Ağustos ayına ilişkin aylıklarının, Kurban Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle Temmuz aylık farkının, Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini kaydetti.


Maaşlar ne zaman ödenecek?

Ziraat Bankası'ndan her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3. 4. ve 5. Gününde aylıklarını alanlar da 29 Temmuz'da ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerimize ise 28 Temmuz'da ödeme yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.