Yerli kripto para borsası Ascoindex hizmete girdi

Yerli kripto para borsası Ascoindex hizmete girdi
A&S Yatırım Holding, bünyesinde kurulan yüzde 100 Türk kripto para borsası Ascoindex, işlem görmeye başladı. Holding Başkanı Uğur Akkuş, “En büyük farkımız güvenlik, hız ve kolay ulaşılabilir olmak. 3 ay içinde günlük işlem hacmi hedefimiz 1 milyar lira” dedi.

Gayrimenkul, enerji, finans, turizm, sanayi, ziraat, sağlık, medya ve bilişim-IT alanlarında faaliyet gösteren A&S Yatırım Holding, ‘Ascoindex’ adıyla yüzde 100 yerli kripto para borsası kurdu. 7 gün 24 saat işlem yapılabilen borsada, kesintisiz olarak canlı destek hizmeti de verilmeye başlandı. Her türlü tedbir düşünülerek 3 farklı güvenlik çözümleri şirketinin kontrolünde hizmet veren borsa, ilk iki hafta 6, sonra ise toplam 26 kripto para birimiyle işlem görecek.

3 banka ile anlaşma sağlandı

Borsanın açılışına yönelik düzenlenen basın toplantısında konuşan A&S Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, halihazırda Akbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası ile anlaştıklarını kaydederek, “Merkez Bankası da gerekli mevzuatları hazırlıyor. Bizim gibi borsaları ruhsatlandıracak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) da başvurumuzu yaptık. Elektronik para lisansını alıyoruz. Visa ve Master Card ile de anlaştık” diye konuştu.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.