Yılbaşında otellerin fiyatı 4 gecede 400 bin TL!

Yılbaşında otellerin fiyatı 4 gecede 400 bin TL!
Yılbaşı için oteller fiyatlarını açıklamaya başladı. 4 gece için yılbaşı rezervasyonu alan oteller içerisinde tek bir oda için 400 bin TL fiyat belirleyenler var

Turizm sektörünün pandemi sonrasında ekonomik krize rağmen altın çağını yaşadığı Türkiye’de otel fiyatları dudak uçuklatıyor. Yılbaşı için tatil planı yapmak isteyenler bir kez daha düşünmek zorunda. Çünkü fiyatlar yaz döneminden daha yüksek. 


En pahalı otel Bolu’da

Türkiye’nin önemli kış turizm noktalarından biri olan Bolu Kartalkaya’da 4 gece konaklamak isterse 400 bin TL ödemek zorunda olduğu otel odası var.  Kaya Palazzo Ski Mountain Resort adlı otel 29 Aralık-02 Ocak tarihleri arasında King Suit adlı odasının geceliğini 100 bin TL’den rezervasyon yapıyor. Oda 200 metrekare büyüklüğünde, 2 yataklı ve içerisinde şömine de bulunuyor.  Bu odada en fazla 3 yetişkin bir de çocuk kalabilir. Ödenen bu ücrete sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahil. Bunların dışında alınacak olan tüm hizmetler ekstra ücrete tabi. Dudak uçuklatan bu fiyatın içerisinde yılbaşı gecesi yapılacak olan eğlence de var. Ancak otel tarafından yılbaşı gecesi nasıl bir eğlence yapılacağı açıklanmış değil.  


Antalya’da 240 bin TL’ye yeni yıl tatili

Antalya’da yılbaşı için otel fiyatlarını incelediğimizde göze çarpan otellerden biri Regnum Carya adlı otel. Bu otelin Emerald Villa adlı 6 kişinin kalabildiği villasında 4 gece için istenen miktar 240 bin TL. 600 metrekare genişliğinde, kendisine ait özel havuzlu bu villa için rezervasyon yapanlar sabah, öğle ve akşam yemeklerinden ücretsiz yararlanıyor. 


Uludağ’da yılbaşı 142 bin TL

Bursa Uludağ’da yeni yıla girmek isteyenler eğer 4 gece konaklamak isterse 142 bin TL’ye kadar ücret ödemek zorunda. Oksijen Zone Hotels Uludağ adlı tesiste en fazla 3 kişinin kalabildiği Deluxe Family Room adı verilen oda için bu bedeli ödeyecek müşteriler bekleniyor. Bu fiyata sabah, öğlen ve akşam yemekleri dahil. Ancak su ve diğer tüm içecekler için ayrıca para ödeme zorunluluğu bulunuyor.  


Erzurum’da 53 bin TL’ye oda

Önemli kayak merkezlerinden biri olan Erzurum Palandöken’de bulunan Polat Palandöken adlı otelde 4 gece kalmanın maliyeti 52 bin 800 TL. Aile Odası adı verilen ve 32 metrekare büyüklüğündeki odada en fazla 3 kişi kalabiliyor. Ödenecek olan bu fiyata kahvaltı, öğlen, akşam yemekleri de dahil. Alkollü içecekler için ekstra ücret ödenmek zorunda. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.