Ziraat Bankası borç yapılandırma kredisi nasıl alınır?

Ziraat Bankası borç yapılandırma kredisi nasıl alınır?
Ziraat Bankası ödeme kolaylığı sağlıyor. Borç erteleme, taksitlendirme seçeneklerinin yanı sıra faiz indirimli kredi kullanabilme imkanı da sunuyor.

Ziraat Bankası, Cumhurbaşkanı Kararı kapsamına giren doğal afetlerden etkilenen çiftçilere yalnızca faiz indirimli olarak kullandıkları kredileri 1 yıla kadar ertelenebiliyor. Aynı zamanda azami 5 yıla kadar taksitlendirebilecek. İşte tüm detaylar...

FAİZ İNDİRİMLİ KREDİ

Ziraat Bankası internet sitesinde faiz indirimli kredi, borç taksitlendirme veya ertelemeye ilişkin açıklama yer aldı. Buna göre, tarımsal faaliyetlerine devam eden üreticiler kredi borçlarını erteleme ya da taksitlendirme seçeneğini kullanabilir. Gerekli şartları taşıyan üreticiler, tarımsal faaliyetlerinin gerektirdiği kadar ilave faiz indirimli (sübvansiyonlu) kredi kullanabilecek.

Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yapılan konuya ilişkin açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:

"Diğer taraftan, durumları Cumhurbaşkanı Kararı’nda belirlenen kapsama uymayan ancak, tarımsal üretim faaliyetlerine devam etmekle birlikte verim düşüklüğü, piyasada oluşan fiyatların düşük olması, hastalık, pazar daralması vb. gibi doğal afetler dışındaki nedenlerle tarımsal faaliyetlerinde ve gelir akışlarında aksama yaşayan üreticilerimizin Bankamıza olan sübvansiyonlu ya da sübvansiyonsuz kredi borçlarıyla ilgili olarak, Bankamızca uygun faiz oranları ile 5 yıla kadar vadeli, farklı yapılandırma alternatifleri de sunulmaktadır."

Açıklamanın devamında, söz konusu imkanlardan faydalanmak isteyen müşterilerin yapılandırma konuları hakkında bilgi almak için şubeye gidebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.