Zorlukları aştık bugünlere geldik

Zorlukları aştık bugünlere geldik
Beylikkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Gürpınar Belediyesi eski Başkanı Velittin Küçük'ün, Bodrum’da hayata geçirdiği Marina Premium Bodrum Projesi'nin lansmanı önceki gün düzenlenen davetle gerçekleştirildi. Projeye birçok zorlu şartlara rağmen başlamaya karar verdiklerini anlatan Küçük, “Şimdi tüm bu zorlukları aştık ve bugünlere geldik” dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayata geçirilecek olan Marina Premium Bodrum Projesi'nin lansmanını geniş bir davetli katılımıyla gerçekleştiren Beylikkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Gürpınar Belediyesi eski Başkanı Velittin Küçük, zorlu şartlara rağmen söz konusu projeye başladıklarını ve nihayete ulaştıklarını söyledi. Renkli görüntülere sahne olan lansmana; AK Parti İstanbul eski Milletvekili Mehmet Metiner, Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Büyükçekmece eski İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Ali Rıza Öztürk ve çok sayıda davetli de katıldı.

Projede yok yok
Lansmanda yaptığı konuşmada projenin henüz tam olarak bitmediğini fakat kısa zaman içerisinde tamamlanacağını anlatan Velittin Küçük, “Bu projenin birçok özelliği var. Projemizin her şeyden önce otoparkı çok önemli değil. Her dairenin mutlaka bir otoparkı ve tüm dairelerin asansörü var. Ayrıca bütün daireler yerden ısıtmalı. Otoparktan bahçeye inişli asansör var. Havuz olan bölümde yol altından kanal açılacak. Bu kanalla birlikte sit içerisinden direk denize varılabilecek. Sosyal tesisimizde, bin 200 metre kapalı havuz, spor tesisi, hamam ve havuz var. Tamamen Muğla Turgutreis'e yakışır bir site yapmaya çalıştık. Bize bu projenin tanıtımına destek veren Sayın Belediye Başkanı Mehmet Kocadon maalesef katılamadı. Fakat Meclis üyemiz Ali Öztürk Bey yanımızda. Bize verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ben tekrar bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gelecekten ilham alıyoruz
Beylikkent İnşaat olarak gelecekten ilham aldıklarını da vurgulayan Küçük şu ifadeleri kullandı; “24 yılık deneyim ve birikimimizle, lokasyon, mimari, alt yapı ve fiyat kıstasını her zaman  ön planda tutarak tüm paydaşlarımıza fayda sağlayacak projeler geliştirmeye özen gösteriyoruz. İnsanlar artık sadece ev değil yaşam alanı satın alıyor. Biz de Beylikent olarak, merkezi lokasyonlarda konumlandırılmış, yatırım gücü yüksek ve yakın gelecekten ilham alan yaşam alanları tasarlamak bizim her projemizdeki başlıca çıkış noktamız” dedi.

Engelsiz bir yaşam sunuyor
İnşaat projelerinin yanında AVM işletmeciliği ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşundan bugüne, sektöründeki ilkleriyle sadece konut değil yaşam alanı oluşturma anlayışıyla da hareket eden Beylikkent İnşaat'ın Marina Premium projesi ile engelsiz bir yaşam sunduğunu da anlatan Küçük, “Marina Premium sizi evinizde her günün keyfini ayrı yaşayabilmeniz için mutlu bir yaşama davet ediyor. Akıllı ve yaşam dolu mimarisi ile lüks standart keyfi, yaşantınızın bir parçası olacak. Hayalinizdeki tatili evinizde yaşayabilmeniz için tasarlanan Marina Premium,eşsiz deniz ve sahilin yanı sıra yaz tatilinin vazgeçilmezi “eksiksiz konforu” size sunabilmek adına site içerisinden “özel bir tünel” ile sahile keyifli bir yolculuk başlatıyor” dedi. Ayrıca Marina Premium’da özel panaromik asansör sayesinde yaşlı ve engellilerin sosyal tesisin yanı sıra sahile ulaşabilmesi çok rahat. Projenin kısa süre içerisinde Bodrum halkının yanı sıra İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerde ikamet eden vatandaşların da ilgisini çektiğini anlatan Küçük, güzel bir yaşam alanı inpşa ettiklerini ifade etti. Projeyi değerlendiren Bodrumlu vatandaşlarsa “Burada özlenen bir çalışmanın hayata geçirilmiş olduğunu gördüğümüz için oldukça mutluyuz. Bodrum’da çok sayıda yapı var ama bu derece ayrıcalıklı olan özelliği olan ve uygun fiyatlardan satılan projeler bulmak çok zor oluyor. Bu anlamda Marina Premium Bodrum’un ilçemize değer katacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Lansmana katılan Necmi Kadıoğlu Kadıoğlu ise Velittin Küçük’e başarılar dileyerek, “Güzel bir projenin olmuş. Emek veren herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” yorumunda bulundu.

Sahile panoromik asansör
Marina Premium’da özel panaromik asansör sayesinde yaşlı ve engellilerin sosyal tesisin yanı sıra sahile ulaşabilmesi için tüm engelleri ortadan kaldırdık! Artık sahile ulaşmak çok rahat. Akıllı Bina Teknolojisi, Açık Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Sauna ve Masaj Odaları, Isıtma ve Soğutma Sistemleri, Merkezi TV Sistemi, Yerden Isıtma, Jeneratör ve daha bir çok ayrıcalıkla Marina Premium’da Bodrum 12 ay yaşanacak.

bodrum

Her gün ayrı bir keyif vaat ediyor
Marina Premium’u sadece bir yazlık olarak yaşamamanız için doğayla iç içe teras, bahçe, normal ve dublex daireleri birinci sınıf kalite ile donatılmıştır. Misafirler için tasarlanan özel banyolu odalar ile misafirlerinizi rahat ettirmenin keyfini yaşayacaksınız. Marina Premium sizi evinizde her günün keyfini ayrı yaşayabilmeniz için mutlu bir yaşama davet ediyor. Akıllı ve yaşam dolu mimarisi ile lüks standart keyfi, yaşantınızın bir parçası olacak. Çevreci yapısı, ferah bahçe konseptinin yanı sıra havuzu, özel sahil ve iskelesi ile günün hep güzel bittiği yerde olan Turgutreis’in muhteşem gün batımı yaşamınızın bir parçası olacak

Kendine özel iskelesi var
Söz konusu projenin detaylarına bakıldığına ise tabir-i caizse yok yok diyebiliriz. Çevreci yapısı, ferah bahçe konseptinin yanı sıra havuzu, özel sahil ve iskelesi ile günün hep güzel bittiği yerde olan Turgutreis’in muhteşem gün batımı yaşamınızın bir parçası olacak. Marina Premium da 365 günü akıllı bina teknolojisinin sağlamış olduğu lüks ve konforu; ısıtma soğutma sistemleri, sosyal alanları, 7/24 güvenliği, muhteşem denizi, doğası, yeşili ve mis gibi havasını, ada manzarası konsepti ile Bodrumu dört mevsimiyle yaşamaya sizi davet ediyor. Hayalinizdeki tatili evinizde yaşayabilmeniz için tasarlanan Marina Premium, eşsiz deniz ve sahilin yanı sıra yaz tatilinin vazgeçilmezi “eksiksiz konforu” size sunabilmek adına site içerisinden “özel bir tünel” ile sahil’de kendisine özel yapılmış iskelesine keyifli bir yolculuk başlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.