Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Ocak puanları | Ayşe Alan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Ocak puanları | Ayşe Alan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu maratonun hafta ortasında Ayşe Alan mutfakta hünerlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Ocak puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitlemeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in hafta ortası başlıyor. Pazartesi günü Gökhan Miraç Kaçıran'ın yarıştığı zorlu rekabette dün de Şengül Meral puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Ayşe Alan'a geldi. Güzel yarışmacı ilk andan itibaren yorumlarıyla dikkat çektiği yayınlarda bu kez yarışan olarak performansını sergileyecek ve ardından da puanlarını alacak. Zorlu bir maraton geçirecek genç yarışmacının gün spnundaki durumu da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Ocak Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Can bugün de sahnede

Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan bölümleri akşam saatlerine kadar ilgiyle seyredilen Yemekteyiz'de bugün de Can fırtınası esecek. Haftanın ilk iki gününde yorumlarıyla dikkat çeken yarışmacı bugün de puan bahanesi ile günün sahibi Ayşe Alan'ı kandırmış olabilir. Daha fazla yemeğe yüksek puan vereceği iddiası Zuhal Topal'ın da ağzını açık bıraktı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe Alan menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Ayşe Alan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Ayşe Alan'a kim kaç puan verdi?

Gökhan Miraç Kaçıran:
Şengül Meral:
Gökhan Miraç Karışan:
Can Özen:
Yeşim Dönmez:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.