Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

El Fatiha...

Çatalca olarak ne istiyoruz? Halkın isteklerini bir kenara bırakıp, sadece kendi ıstediğimiz projeleri hayata geçirmeye çalışmak ne kadar doğru?
Bugün için ne kadar aday adayı varsa hepsine sesleniyorum;
Sadece kendi hayallerinizi projeye dönemi yerine, bence anketler yapın. Ve bu anketlerde halkın isteklerini baz alarak projeler üretin. 
Bir kaç örnek vermek gerekirse eğer, Atatürk Caddesi kaldırımlarını halkın yürüyebileceği alanlara çevirin. Kaldırımda yürünemediği gerçeğini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Vatandaşın bebek arabaları ile yolun ortasında gitmek zorunda kaldığını bilmeyen yok artık. O sebeple ilk iş, Çatalca devlet hastanesi acil girişinden Karadeniz Caddesine kadar olan bölümde acil bir düzenleme gerektiğini baz alarak sağlam bir proje hazırlığı yapın mesela!
Bu sadece bir örnek. Yoksa söylemlerde, "Biz kazanırsak Çatalca Kazanır! Biz olmazsak Çatalca Kaybeder" gibi cümleler ile halkı  kazanmak mümkün değil.

Ve Cem Kara!
Cem Başkan eğer tekrar aday olacak ise hâlâ söyleminde kalan şu değişiklikleri  halka neden yansıtamadığını yine halka açıklamalı. Eğer var olanları, şu an görüntü verdikleri ile değiştirecek ise bu kendisi için çok daha büyük tehlike. 
Son iki haftadır sosyal paylaşımlarda gezen fotoğraflar hiç iç açıcı değil... Başkan Cem Kara'nın  ne yazık ki söylemleri ile eylemleri birbirini tutmuyor görüntüsü veriyor şu an!

Ramazan Ilgın...
1 Aralık 2018 tarihinde istifa mı edecek? Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kendisini siyasi ekibinin içerisine mi alacak? Çatalca Belediyesi Kültür Müdürü  Ramazan Ilgın CHP'den Belediye Meclis Üyesi olur ise, kesinlikle Başkan Cem Kara'nın aday olması halinde en yakın temaslı siyasi kadro adamı olması da kaçınılmaz. 
Hep birlikte bu süreci bekleyeceğiz.
Yine Temizlik İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya'nın da 1 Aralık 2018 tarihinde istifa edip siyasi kadro içerisinde olmak isteyenler arasında yer aldığı da en çok konuşulan konular arasında... Ne diyelim;
Süreci hep birlikte izleyeceğiz.
Başkan Cem Kara bugün mevcut ekibinin içinden siyasi bir kadro çıkartmaya kalkarsa eğer, haydi hep birlikte Cem Kara dönemlerine;
EL FATİHA!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi