Esenler'de silahlı kavga: Acil servis önünde havaya ateş açtılar

Esenler'de silahlı kavga: Acil servis önünde havaya ateş açtılar
İstanbul'un Esenler ilçesinde 8 kişi arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, acil servisin önüne gelen kimliği belirsiz kişiler havaya ateş açarak kaçtı.

İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Kazım Karabekir Mahallesi Hacı Bayram Veli Caddesi üzerinde gece 00.40 sularında meydana gelen kavgada kimliği belirsiz 8 kişi arasında silahlı kavga yaşandı. Henüz sebebi bilinmeyen kavgada Y.Y., V.T. ve T.Y. isimli 3 kişi silahla yaralandı.

Şüpheliler hızla olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri ise olay yerinde yaptıkları detaylı incelemede, park halinde duran bir araca mermi isabet ettiğini tespit etti.

Yaşanan silahlı kavganın ardından, yaralıların kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinin önüne plakası alınamayan bir otomobille gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler acil servis önünde havaya ateş açtı. Olay yerinden kaçan şüphelilerin ardından polis ekipleri acil servis önünde ve Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde inceleme yaptı. Polisin iki olayın birbiriyle bağlantılı olup olmadığını araştırdığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.