AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: Erdoğan'ı yine başkan yapacağız

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: Erdoğan'ı yine başkan yapacağız
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Gündeme ilişkin konuşan Kabaktepe 2023 seçimlerinin yaklaştığını anımsatarak, “Hiç merak etmeyin. Birlik, beraberlik içinde biz bu seçimi kazanacağız. Zaferimiz çok yakın. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı yine başkan yapacağız, bir kere daha başkan yapacağız. Milletimiz için, bayrağımız için başkan yapacağız” dedi

AK Parti Esenyurt İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Esenyurt Teşkilatı'nın ilçe binası konferans salonunda düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı. Programın ev sahipliğini Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer yaparken, programa; AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Özer, İl Başkanı Kabaktepe'yi Esenyurt'ta ağırlamanın mutluluğunu yaşadıkların belirterek, Esenyurt'ta çok çalışkan bir ekiplerinin olduğunu söyledi. Özer, Esenyurt'taki sorunların çözümü için çalışıyoruz. Okullarımızın tamamlanması adına çaba sarfediyoruz. Teşkilat olarak biz göreve hazırız. Kadın kollarımız ev sohbetleriyle, gençlik kollarımız gençlerle iletişim kurarak, ana kademimiz, sandık kurallarımız ve bölge kanaat önderlerimizle birlikte biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi de gerçekleştiriyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde Esenyurt'u yeniden kazanacağız” dedi.

Başarının adı AK Parti'dir

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyesi Togay Çoban da program nedeniyle yaptığı açıklamada, AK Parti'nin ülkenin dinamosu olduğunu söyledi. Çoban, “Bugün ilçe teşkilatımızda düzenlediğimiz programda misafirlerimiz, il başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, milletvekilimiz Tülay Kaynarca, il Başkan yardımcılarımız, il yöneticilerimiz, göle belediye başkanımız ile teşkilatımıza kurulduğu günden bugüne kadar hizmet veren teşkilat mensuplarımız ve kanaat önderlerimiz oldu. AK Parti ailesi olarak uzun süredir bir araya gelemeyen teşkilat mensuplarımızla hasbihal etme imkanı bulduk. İlçe başkanımız Harun Özer ve İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ilçemize sunduğumuz katkılardan dolayı bizleri plaketle ödüllendirdi, bizleri gururlandırdı.
Şu iyi bilinmelidir ki bu ülkeyi geçmişte olduğu gibi gelecekte de hedeflerine emin adımlarla taşıyacak parti AK Partidir. Bu ailenin bir parçası olmak bizler için bir onurdur. Bu bağlamda her daim teşkilatımızın ve teşkilat mensuplarımızın yanında olmayı ve katkı sunmayı sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

Esenyurt'a ihtiyacımız var

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da AK Parti'nin Esenyurt gibi çok büyük ilçenin enerjisine her daim ihtiyacı olduğunu söyledi. Kaynarca, “Esenyurt'un enerjisine çok ihtiyacımız var. Bu enerjiyle birlikte milletimizi kucaklamalıyız. Bakın milletimiz cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor. Ülkemizin her yerinde büyük bir sevgi var. Kafkaslar'da, Balkanlar'da, Osmanlı'nın izinin olduğu her bölgede; büyük bir teveccüh görüyoruz. Vatandaş en ücra noktada bile vatanını biliyor, bayrağının gücünü biliyor. 2023 bu nedenle çok önemli. Yapabileceklerimiz var, sorumluluklarımız var. Ben olarak var, biz olarak var ve onlar olarak var. Esenyurt özelindeki başlıklardan bahsedildi. Burada Meclis üyelerimiz çok güzel mücadele veriyor. Burada yapılacak çok iş var. Burası sizin eviniz. AK Parti'yi her başlıkta, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde anlatacağız. Türkiye bizim dönemimizde her alanda ilerlemiş. Başımızı öne eğecek hiçbir şey yok. Yarın için de görev almaya hazırız. Esenyurt'ta emaneti geri alacağız. İstanbul'u da geri alacağız. Tek formül var. O da birlik, beraberlik ve kardeşlik. Geri kalan sorunlar çözülür. Önce inanacağız, yol alacağız ve hiç çatlak seslere bakmadan önümüze bakacağız. Bu dava hak davasıdır. Hak yolculuğunda güzel bir yol arkadaşlığı yapmalıyız” diye konuştu.

AK Parti gerçekliğin farkında

Partililere seslenen İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise AK Parti'nin ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıların farkında olduğunu söyledi. Kabaktepe, “Ekonomide, üretimde, istihdamda aklınıza gelen birçok alanda Türkiye bugün bir yere geldiyse bunun sorumlusu AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren millletimizdir. Bir yerde isek plan yapanlarımız var proje üretenlerimiz var. Bunların farkında ve bilincinde olarak yol almamız gerekiyor. Eksiklik dünya hayatında elbette var. Birçok konuda eksikliklerimiz olabilir. Ama bunları yeniden tamir edeceğiz. 20 yıldır cumhurbaşkanımızın liderliğinde şunu gördük ki; ülkemizin her daim bir sonraki aşamada daha güzel, daha refah ve daha huzurlu bir ortama gelmesi için ciddi çaba gösteren bir teşkilatımız var. Bundan sonra da başarıyı birlik içinde yakalayacağız. Salgın krizi yaşadık, ekonomik kriz yaşadık, peşinden güvenlik krizi geldi. Dünya zor bir süreçten geçiyor biz de bundan nasibimizi alıyoruz. Bu zorlu süreçten çıkmak hükümet olarak bizim görevimiz. AK Parti bu anlamda gereken mücadeleyi gösteriyor. AK Parti kendini asla gerçekliğe kaybetmez. Şu an içinde olduğumuz durum ne ise AK Parti bunun farkında olarak, çözüm üretmeye gayret etmektedir. Türkiye'yi içinde bulunduğu zorlu süreçten biz çıkaracağız. Ama şunu söylüyorum; dünyanın geçirdiği bu zorlu süreci en iyi şekilde yöneten ülkelerden biriyiz. Gene de gözümüzü olup bitenlere kapatamayız” dedi.

Yeni vesayet peşindeler

Muhalefete yönelik de açıklamalar yapan Kabaktepe, “6 parti bir araya gelebilir, bizim bunla ilgili bir sorunumuz yok. Memlekette özgürlük var. Kılıçdaroğlu'nun Alevi kimliğine saldırdılar, ilk cevanı cumhurbaşkanımız verip eleştirdi. Biz özgürlükten yanayız. Kimseye bu anlamda zarar gelsin istemeyiz. Ama şimdi 6 masa deyince bir cumhurbaşkanı seçeceksiniz arkada 6 tane parti olacak. Cumhurbaşkanı 6 partiye mi gidip danışacak? Biz 20 yılda vesayeti yendik, bunlar yeni bir vesayet peşinde. Biz sivil vesayete de karşıyız. Bunu herkes iyi bilsin. Ben şunu biliyorum; seçim rüzgarla değil atmosferle kazanırız. Atmosfer tüm dünyada vardır, rüzgar ise bazı bölgelerde. Atmosfer için biz her kardeşimizle buluşmalıyız. Muhalefet gibi rüzgar değil atmosferin ta kendisi olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Hiç kimse şüphe etmesin

2023 seçimleri için de iddialı konuşan Kabaktepe, “Hiç kimse şüphe etmesin. Zaferimiz çok yakın. Biz birlik, beraberlik içinde oldukça kimse bizi yenemez. O yüzden rahat rahat söylüyorum. 2023 seçimlerini kazanacağız. Yine Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yapacağız. Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkenin bir kere daha başkanı yapacağız. Bizim için değil milletimiz için yapacağız, ülkemiz için yapacağız” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve İl Başkanı Kabaktepe, AK Parti İlçe Binası'na katkılarından dolayı İş İnsanı Seyithan İzsiz'e ve çok sayıda isme plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.